Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben anális izgatás -lyuk simogatás-. Ti próbáltatok? Lanyok Nektek bejött? És fiúk ti szoktatok ezt csinálni a baratnoiteknek?
Figyelt kérdés
2019. jan. 28. 15:10
1/7 A kérdező kommentje:
*nyalás közben gondoltam. Szóval egy lánynak orális szex közben ott lent izgatni a fenekenel..
2019. jan. 28. 15:11
3/7 anonim válasza:
a fiukat kell kinyalni es ujjazni majd jol seggbed-ugni..hogy tudják mi ajo..milyen nagyot lehet töle élvezni,nagyobbat ,mint sima maszti vagy dugással
4/7 anonim válasza:
Barátnőm is szereti, ha olyan hangulatban vagy. Mondjuk ő az anális szextől is el bír élvezni.:)
5/7 anonim válasza:
Ha a nyelveddel kényezteted a puncit, haladhatsz vele lejjebb is a gát környékére, és ha tiszta nett akár tovább is mehetsz!
6/7 anonim válasza:
Én inkább szex közben szeretem, de oral közben is jó 19/l
7/7 anonim válasza:
Előjáték részeként odanyúlok a lyukához, lassan jó mélyen benyúlok és megforgatom benne az ujjamat miközben összenyálazom a melleit, arcát és a másikkal pedig a hüvelyét, csiklóját masztizom.
A barátnőm totál kész van tőle, nagyon szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!