Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig egyáltalán nem vonzott, most viszont megőrülök annyira? Hogy lehet?
Én is így jártam mint te.
Külsőre nem egy adonisz (pont így fogalmazott egy ismerősöm), de a belsőjével szépen lassan megfogott. Először nem akartam tőle semmit (egyébként is nehezen engedek közel magamhoz bárkit is), de ő mindig ott volt, vigyázott rám.
Ki kell, hogy ábrándítsak mindenkit nem lett happy end a sztori vége. Mikor én adtam volna esélyt a dolognak, ő behúzta a kézi féket, kifordult magából, csúnyán kezdett viselkedni velem, majd összejött egy kiélt fejű, álszent, megjátszós libával (ez most nem féltélókenység, ezt nem csak én gondolom így), és cserbenhagyott, amikor szükségem volt rá.
Tanulság: tök mindegy milyen a csomagolás, a nem szépfiúk is tudnak fájdalmat okozni, sőt ez talán még rosszabb, mert nem csak a szíved törik össze, de még az egód is kap egy mélyütést, hogy egy ilyen srácnak meg kellett volna becsülni téged.
Ráadásul házi nyúlra nem lövünk! (És igen, ebbe a hibába is beleestem, most pedig heti többször látnom kell, de már a köszönésem sem fogadja, akkora paraszt lett az egykori kedves, figyelmes srácból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!