Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak ha megőrülök a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha megőrülök a vele való szexért, de?

Figyelt kérdés

Egy álom ezzel a nővel a szex, ha csak rá gondolok beindulok, de minden héten összeveszünk valamin és kiakasztjuk egymást. Nem mondom, hogy ok nélkül, mert sokszor én vagyok az okozója, de akárhányszor elküldjük egymást, valahogy mindig visszatalálunk a másikhoz és hatalmasakat szexelünk.

Sose volt még ilyen.

Forró vérmérsékletű, és azt vettem észre, hogy ez őt (is) doppingolja, engem nagyon felizgat, felfokoz ha összevesztünk és tudom, hogy ideges, ha tudom, hogy felfokozott állapotban van, és mondjuk írja, hogy most felpofozna.Olyankor abban a pillanatban meg tudnám.......

De lelkileg nem bírom ezt így a végtelenségig! Én sem vagyok fából és tudom, hogy őt is sokszor bántom, bántjuk egymást.

Mit lehetne ezzel kezdeni? Nem akarom, hogy ne legyen az életem része, mert fontos nekem, de örökké nem mehet ez így.

2018. júl. 9. 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Haverom volt igy a csajaval 20 eve. Mar elvaltak egy gyerek van.
2018. júl. 9. 22:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mit lehetne ezzel kezdeni?

"Tudom, hogy öt is sokszor bántom"...

"Sokszor én vagyok a veszekedés okozója"

Mondjuk próbáld nem bántani, igyekezz nem veszekedést szítani, tisztelni nőként, és egyenrangú társként. Hátha jobb lesz ;)

Imádkozhatsz is a kapcsolatotokért, azzal sem teszel rosszat.

De ha te nem vagy hajlandó a sajáta hozzáállasoddal valamit kezdeni, akkor lehet, hogy ennek nincs jövője.

2018. júl. 10. 07:11
 3/5 anonim ***** válasza:
58%

hűű, megértelek, tényleg nagyon vad az ilyen szex, de lelkileg az ember kikészül egy ilyen instabil kapcsolatban. Nekem sem menne, nekem a nyugodt, kiegyensúlyozott kell hosszú távon, viszont vannak ismerőseim akik meghülyülnek ha nincs vadság, veszekedés egy kapcsolatban és minden klappol.

Kinek a pap...

Ha ez nem megy neked, akkor ne számíts hosszú jövőre, élvezd még ki kicsit, tombolj és utána keress egy hozzád megfelelő lányt

2018. júl. 10. 10:39
 4/5 Chac Xib Chaac ***** válasza:
65%

Ilyen az amikor két egyforma személyiség találkozik, ráadásul a kémia is erősen megvan...

Én azt mondom, élvezd ki a helyzetet, ne remélj hosszú távon közös jövőt. Amikor majd lecsillapodnak a hormonok, és valóban egymásra figyelve beszélgetni is tudtok, és kicsit ésszel IS gondolkoztok, akkor megbeszélitek majd, hogy jobb lesz mindkettőtöknek, ha csak távoli barátságként folytatjátok...

Nekem is volt részem ilyenben ma más földészen élünk, és mindketten elmosolyodunk a másik nevének hallatán, kellemes, kedves érzéseket idézve... Mindketten boldog családban élünk.

F40

2018. júl. 12. 13:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Héjanász az avaron..

Jól mondják az előttem szólók. Ideig-óráig működhet, de aztán kinyírjátok egymást. Nem lesz hosszátávű a dolog. Tipikus se veled-se nélküled kapcsolat. Jó, élvezed, de közben beledöglesz.

2018. júl. 14. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!