Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek így van? Mielött kiverem olyan kanos vagyok hogy bármit megtennèk egy kis szexèrt, miután kivertem, aznap már kb nem is gondolok a szexre
azoknál van így, akiket a hormonok irányítanak, a legtöbb fiatallal is így van, akik még nem tanulták meg kezelni a hormonjaikat.
Ha elérsz egy szintre, kis tapasztalattal, akkor már nem fogsz meghülyülni ha feláll a farkad, tudsz tisztán látni dolgokat, de mégis udvarolsz, keresed a szexet, de ezt a szintet tudod tartani még akkor is amikor már nem vagy kanos.
Képzeld el úgy, hogy meg kell tanulnod Hulk lenni (Marvel filmek). A tiniknek hirtelen beüt a gamma sugár, és picit felmegy a vérnyomás és egyből "Hulk zúz". Idővel az ember megtanulja, hogyan kontrollálja a szörnyet magában és bármikor ki tudja majd engedni magából, de már nem lesz az a fenevad aki nem tudja megkülönböztetni a barátot az ellenségtől.
Nekem is hasonlóan. A legideálisabb ha két ejakuláció között eltelik 2-3 nap, hogy tudjon regenerálódni. Tini koromban kicsit túlzásba vittem a maszturbálást...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!