Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mindenkinek így van? Mielött...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek így van? Mielött kiverem olyan kanos vagyok hogy bármit megtennèk egy kis szexèrt, miután kivertem, aznap már kb nem is gondolok a szexre

Figyelt kérdés
2018. jún. 11. 10:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos egy fél vagy egy óra múlva már újra kanos vagyok...
2018. jún. 11. 11:07
 2/6 anonim ***** válasza:
miután kiverem egy ideig hasonló az érzés nálam is, de azért hamarabb kanos leszek, 1-2 óra múlva már ismét ugyanúgy kanos vagyok, főleg ha unatkozom
2018. jún. 11. 11:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen előfordul de szerintem vigyázni kell mert ha túlságosan hozzászoksz a kezedhez akkor ha lány közelébe jutsz furcsa lesz.
2018. jún. 11. 11:37
 4/6 anonim ***** válasza:
79%

azoknál van így, akiket a hormonok irányítanak, a legtöbb fiatallal is így van, akik még nem tanulták meg kezelni a hormonjaikat.

Ha elérsz egy szintre, kis tapasztalattal, akkor már nem fogsz meghülyülni ha feláll a farkad, tudsz tisztán látni dolgokat, de mégis udvarolsz, keresed a szexet, de ezt a szintet tudod tartani még akkor is amikor már nem vagy kanos.

Képzeld el úgy, hogy meg kell tanulnod Hulk lenni (Marvel filmek). A tiniknek hirtelen beüt a gamma sugár, és picit felmegy a vérnyomás és egyből "Hulk zúz". Idővel az ember megtanulja, hogyan kontrollálja a szörnyet magában és bármikor ki tudja majd engedni magából, de már nem lesz az a fenevad aki nem tudja megkülönböztetni a barátot az ellenségtől.

2018. jún. 11. 11:43
 5/6 anonim ***** válasza:
30 felett nekem már 2 nap is kell. ha két napig szexelek akkor meg 3-4 napig eszembe se jut utána.
2018. jún. 11. 11:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonlóan. A legideálisabb ha két ejakuláció között eltelik 2-3 nap, hogy tudjon regenerálódni. Tini koromban kicsit túlzásba vittem a maszturbálást...

24/F

2018. jún. 11. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!