Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/Fériak! Ti hogy tapasztaltátok, a szebb nők, esetleg a cicababák az ágyban is jobban teljesítenek, nagyobb méretet is igényelnek? Nők, ti tapasztaltok valami ilyesmit, mindenkinek van önértékelése
Ez engem is érdekelne.
Bár szerintem attól hogy nagy szilikon cicijuk van nem biztos hogy jobbak az ágyba.
21.L
Ez nem így van, persze vannak kivételek és tényleg imádják a nagy farkat. De pl találkoztam olyannal akinek kb félig tudtam bedugni mert fájt neki..
22/f
A cicababákról nem tudok nyilatkozni.
De egy szép nő is lehet jó, illetve rossz az ágyban. Nem hiszem h lenne összefüghés. Ha magamból indulok ki (szép nőnek tartom magam) jó vagyok az ágyban, mert nincs bennem "szégyen érzet" Elégedett vagyok a külsőmmel, és ez ad annyi önbizalmat, h bárhogy, bármilyen pózban elvezzem a partneremet.
29/N
Hogy lehetne egy ember külsejéről kitalálni, hogy milyen az ágyban?
Meg milyen alapon általánosítanánk?
Akkor ez alapján minden nagyfarkú pasi egy igazi szexgép?
Hagyjuk már...
Haverok elbeszéléséből azt szűrtem le (mert ők kb. 10x annyi csajjal voltak mint én) hogy a cicababák inkább csak ott fekszenek mint egy darab fa és a havernak kell dolgoznia hogy legyen valami. Ugyan akkor a csinos bájos csajok viszont tesznek is azért hogy mind a ketten élvezzék a dolgot.
30/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!