Hogyan lehetnék szebb, felnőttesebb?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok alacsony és mindenki kisebbnek néz. Többen mondják hogy szép arcom van de kislánynak tartanak.2016. jún. 13. 20:23
1/3 anonim válasza:
Adok egy tippet: várj még 5-10 évet türelemmel.
2/3 anonim válasza:
Hiába vár, 20-on évesen se fog felnőttesebben kinézni. Én már 24-et töltöm lassan, de így is elkérik a személyimet, mert 16-nál nem nézek ki idősebbnek(smink meg mindenféle glanc nélkül), ha meg kiglancolom magam, akkor azért kérik el, mert azt hiszik, hogy egy 16 éves akar felnőttnek tűnni. ördögi kör ez.
3/3 anonim válasza:
Egyetértek :"D Nekem sincs felnőttes arcom, szerintem nem is lesz igazán soha. Ezért nem tudok használni sötétebb rúzst se (pedig szeretnék) mert úgy nézek ki, mint mikor a pici gyerek megtalálja az anyja sminkcuccát...
Szerintem nem nagyon tudsz ezzel mit csinálni, bár nem mindig öröm, de meg lehet szokni/szeretni és megtalálni benne a jó dolgokat ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!