Megőrülök a szexért, de a páromat nem lehet rávenni,
feszélyezi a baba. Vannak sorstársak?
Jelen :-D A páromnak is lenne rá igénye, de a pocaklakót félti és sehogy sem tudom megértetni vele, hogy nem lesz tőle semmi baja. Néha-néha azért sikerül rávenni, de kb havonta egyszer. Már kezdek beletörődni és nem erőltetem... 27hkm
2013. febr. 28. 14:42
Félig én is jelen vagyok :) Én is be voltam kattanva, de szerencsére a férjem rendelkezésre állt. Miután megszületett a baba (állandóan fent volt és ordított....) férjem hülyült is, hogy milyen igazságos a világ, hogy hogy előre kárpótolta a szexhiányért :)
Esetleg vidd el az orvoshoz, és magyarázza el neki, hogy ettől nem lesz semmi baja a babának.
2013. febr. 28. 14:53
3/10 A kérdező kommentje:
Azzal tisztában van, hogy a babának nem lesz tőle semmi baja, de valahogy mégis zavarja... Vagy lehet, hogy már én nem vagyok annyira kivánatos a hasammal :/
az én férjem is képtelen rá, sajnos ez van. első babánál éppen megfogant onnan nem sexeltünk szülés utánig még a 6. hóbnapban sem... számold ki, terhesség alatt én is magammal voltam el, volt hogy napi 2x... én is baromira kívántam, de a férjem képtelen volt rá. most a 2. babánál is éppen hogy megtermékenyültem azóta nuku sex és tudom, hogy egész terhesség alatt nem lesz megint, na meg szülés után se fél évig. ez van, d emég csak 15 hetes vagyok, még jó egy év sex nélkül, bekattanok...
2013. febr. 28. 15:10
Ugyan nem sorstárs vagyok, sokkal inkább az ellenkezője... Csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy azért faramuci, hogy aki várandósan is szeretne szeretkezni, annak a párja nem mindig van oda a dologért, én meg, aki képtelen vagyok rá, illetve mostmár orvos se ajánlja, olyan párral rendelkezem, aki napi 2-3* is vevő volna a dologra. Hát, kicsit irigylem azért, hogy bennetek ennyi vágy van, én meg az első hetek után képtelen voltam arra, hogy összebújjak a párommal....
2013. febr. 28. 15:20
Minket az orvos tiltott el, de mindketten megőrülünk tőle...:P
2013. febr. 28. 15:50
7/10 A kérdező kommentje:
4es válaszoló abszolút sorstárs! :/ Nekünk első baba, szóval nem tudtam mi vár rám.
Hát én ilyet még nem hallottam. De úgy látom többen is írtátok. Nem lehet megérteni a pasikat :)
2013. febr. 28. 16:05
Szia.
Az én párom is féltette a babát,meg azért én is egy kicsit(első baba lesz),és nekem kellett rávenni,hogy na legyen már valami. 20.hétig 3x sikerült együtt lennünk,de akkor is az aktus után a párom 2 percenként kérdezte,hogy de ugye nem lesz baja a babának?!És én nyugtatgattam,hogy nem lesz semmi baja.Persze én is csak bízni tudtam benne,hogy nem lesz semmi baj.Aztán a 22. héttől eltiltottak a szextől minket,és még él a tilalom,úgyhogy mi már csak szülés után leszünk együtt,pedig mostanában megint kívánnám,de nem lehet sajnos.
30+2 hkm
2013. febr. 28. 16:23
Az én férjemet abszolút nem zavarja a terhesség, pocak, sőt, kifejezetten szereti. Inkább én nem izzok annyira nagy lángon... De azért viszonylag gyakran vagyunk együtt.
2013. febr. 28. 19:15
Kapcsolódó kérdések: