Az előbb nagyon felidegesítettem magam, ez hogy hatott a babámra?
Figyelt kérdés
37 hetes vagyok és nemrég volt egy kis családi zűr,amin nagyon felidegesítettem magam.Félek,hogyan hatott ez a babámra?Már nyugodt vagyok.2013. febr. 27. 18:00
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Szia! Én annyit tudok hozzászólni igaz az előbbi linket nem olvastam végig,hogy nekem az egész terhességem alatt minden hónapban volt olyan,hogy valamivel felidegesített a drága főnököm főleg a papírok intézésével kapcsolatban,hogy sírógörcsöt kaptam! Na az nem 3-5 perc alatt ment ki belőlem! Nem tudom,hogy ez e az oka de 3 héttel hamarabb szültem más gond nem volt!
Jó babavárást!
3/3 anonim válasza:
Valószínűleg megérezte, és nem volt jó érzés neki, de nem lesz semmi baja tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!