Feherje a vizeletben mire utalhat? Artalmas a babamra?
Nem kell annyira megijedni!
Nekem is fehérjét "találtak" a vizeletemben. Mondta a doki, hogy menjek vissza másnap, vigyek megint vizeletet, de előtte alaposan mosakodjak meg "ott lent" mert lehet, hogy csak egy kis folyás került a pisibe. Fontos, hogy középsugárból vegyél mintát.
Én minden eszerint csináltam, de még mindig volt benne. Elküldték laborba baktérium tenyésztésre, de hál az égnek nem találtak benne semmit.
Ja, és én is kérdeztem, hogy ártalmas lehet-e, de azt mondta, hogy nem kell megijedni, kapok antibiotikumot és elmúlik.
Nálad mi a helyzet Kedves Kérdező? Mit mondott a dokid?
26+2 hkm
2. vagyok
Nálam is ugyanez volt. Egy fiatal, szerintem gyakornok védőnőhöz kerültem - mert az egyén aznap nem volt - és láttam rajta, hogy nem igazán tudja eldönteni, hogy mit is nézzen a vizeletben. Szólt egy másiknak, de úgy, hogy közben a többi kismama hallotta mindezt. Én ott ültem, éreztem, hogy gombóc van a torkomban, könnyben úszik a szemem, és akkor hangosan közli, hogy fehérje van a vizeletemben.
Én is sírva mentem haza aznap. :((
És most hogy állsz ezzel a dologgal? Elküldték vizsgálatra a vizeletet? Vagy kaptál rá megint valamit?
Egyébként nálam is így volt, hogy mivel fél óránként járok wc-re - csak inger van - így nehéz középsugárból levenni a mintát.
Ne aggódj, minden a legnagyobb rendben lesz, már nagyon közel jársz ahhoz, hogy a kezedben tartsd a csöppségedet! :D
Mar eltelt azota 4 honap, talan tobb is, (mert a kicsim mar 4 honapos es par napos)amikor ezt a kerdest kiirtam es aggodtam...es tenyleg VOLT okom idegeskedni, mert komoly problemaim adodtak a feherjevesztes miatt...37 hetesen az orvosom befektetett komoly kivizsgalasra, es folyamatosan vizeletvizsgalat, nst, vernyomasmeres...a vizeletemben folyton kimutathato volt a feherje, a babam sulya naprol napra csokkent, vegul 3 napi megfigyeles utan, ugy dontott, kiveszi a babat es megcsaszarozott. kislanyom 1950 sullyal jott a vilagra, rogton a koraszulott osztalya vittek. Nem jott meg a tejem, a kicsi nem akart enni, hanyta vissza azt a kis tapot is amit fecskendovel probaltak adni neki, 5ml volt az elso adagja. Mivel en veszitettem a feherjet, az o feherjeszintje a vereben nagyon alacsony volt es nem akart noni. Kereken egy honapot ultem vele a korhazban, vegul 2670 g volt a sulya amikor hazaengedten nem tul jo vereredmenyekkel. Vegul itthon megjott a tejem, persze nem magatol , hanem az allando fejestol, a sok teatol amit megittam es homeopatias bogyo is segitett.
Vegul nagy az oromunk, mert a kicsikenk 2 honaposan megduplazta a szuletesi sulyat, de az osszfeherjeszintje meg mindig tul alacsony volt (vereredmenyek szerint). Most 100% ban egeszseges, letezik egy olyan tapszer, ami dierkt feherjepotlo es az segitett heyrehozni a babankat. Nagyon boldogok vagyunk, hogy egeszseges a gyerekunk. Koszi hogy vegigolvastatad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!