Ez ártalmas? Nem kaphatok el így fertőzést?
Ugye nem ajánlott medencében fürdeni terhesen. Most mindegy hogy van aki fürdik, én nem kockáztattam meg a fertőzések miatt. De minden nap úgy átizzadom a bugyimat mintha fürödtem volna. Ugye azis rajtam van a melegben és hát az bacik melegágya... Ezzel mi a helyzet(kérdőjel) Így nemlehet fertőzéseket, gombát összeszedni(kérdőjel) Hiába zuhanyzok le egy nap többször, fél óra múlva megint izzadt lesz. Nem tudom megelőzni. :( Baj lehet?
Előre is köszönöm a válaszokat!
34 hkm
Bocsi hogy betűvel írtam a kérdőjeleket, de csak így engedte kiírni a kérdést.
Köszönöm a válaszod. :) Pont ezért írtam hogy mindegy hamás fürdik, nekem eddig kétszer volt baci a vizeletemben, nem kockáztatok. Mindenkinek szíve joga eldönteni hogy fürdik-e vagy sem. A betét nem is lenne rossz ötlet, de olyan vékonyat használok hogy azt ilyen melegben szintén leizzadom a bbugyimról a vastagabb meg szintén nem túl higiénikus. :(
Bocsi az esetleges hibákért, telefonról írok.
Hát igen ezzel én is így vagyok.A betétbe még jobban melegem van.Én intim törlőt használok,sokat segít mert felfrissít,ha pedig otthon vagyon,sokszor megmosakszom ott lent.Egyébként nincs más ötletem erre sajnos :(
30hkm
Én kétszer is nagy pocakkal csináltam a nyarat, sosem kaptam el semmit.
Ami eszembe jut:
ha otthon vagy, vegyél egy lenge ruhácskát, és bugyit se vegyél alá.
Ha elmész, vagy vendégek jönnek, akkor meg a vékony betétke.
Amúgy én 5 hete szültem, még van enyhe folyásom, és nekem is az a bajom, hogy a bugyim átizzad, és a betét ragasztócsíkja megadja magát. :o/
Én bugyit is gyakran cserélek, napi 2-4-et elhasználok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!