Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A gyógyszertől kattantam meg?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyógyszertől kattantam meg? Szedem a fogamzásgátlót 3. hónapja. Mostanában megőrülök a szexért, minden férfi megőrít a környezetemben. Vagy én váltam hisztis ribanccá?

Figyelt kérdés
Teljesen megőrültem. Memoriazavaraim vannak, elképesztő hisztirohamaim, és egyszerre több vasat tartok a tűzben. Úgy érzem magam, mint egy ribanc. Mégis élvezem. Ez rám nem volt jellemző. Lehet a gyógyszer hatása? Vagy én kattantam meg teljesen?
2009. máj. 8. 22:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azert ennyire nem valtoztat meg a gyogyszer. sőt, en inkabb vesztettem a libidobol. de a hiszti nalam is jelen volt.
2009. máj. 8. 22:40
 2/6 anonim válasza:
100%
Én is kb. 5-6 hónapnyi szedés után szinte egyik napról a másikra váltam hisztissé. még én se ismertem magamra ... meg aztán nőiesebbé is ...
2009. máj. 8. 22:54
 3/6 anonim válasza:
34%
huh hogy kerülhetnék a környzetedbe??:D
2009. máj. 8. 23:11
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Én mióta szedem minden apróságon sírok.:)elképzelhető, hogy a tabletta okozza, de ha biztosra akarsz menni, menj el a nőgyógyászodhoz.itt nem nagyon tudnak segíteni...
2009. máj. 9. 00:41
 5/6 anonim ***** válasza:
62%
Lécci! most komolyan! Mien gyógyszert szedsz? Sürgősen feliratom a nejemnek.
2009. máj. 9. 09:48
 6/6 anonim ***** válasza:
54%

Fogamzásgátlóval védekezel úgy, hogy mindenkivel összefekszel? Nagyon okos vagy, gratulálok. Nemi bajok???

Amúgy pedig miért ne lehetne, hiszen hormonális változás történt benned. Viszont ilyen szintű pszichés változás egyáltalán nem normális, szerintem menj el a dokidhoz, akkor is, ha éppen úgy gondolod, hogy jó így. Amiben amúgy kételkedek, különben nem írtál volna ide.

2009. máj. 9. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!