Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A részeg pasik kanosak?
Figyelt kérdés
Minden ismerősöm más véleménnyel van az ittas illetve a részeg pasikról az ágyban.
Van aki szerint mivel ittas, nem áll fel neki, mások szerint meg feláll neki, viszont sokkal nehezebben élvez el.
Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
2019. jan. 28. 16:32
11/15 anonim válasza:
Felállni felállt neki, ciki volt mikor ő volt felül és hányni kezdett. De ennek ellenére életem egyik legjobb estéje volt. :D
23 bi F
12/15 anonim válasza:
Saját magamat ismerve: alkoholszinttől függően, feláll, de nehezebb elmenni.
13/15 anonim válasza:
Minnél többet ittam annál nehezebben sültem el... Egyszer megraktam egy 36 éves gyönyörű nőt akkor pont annyit ittam hogy betompuljak életem egyik legjobb kalandja volt... Lényegében tudni kell hol a határ 23/F
14/15 anonim válasza:
Rossz a kérdés. Nem az az érdekes hogy a részeg pasik kanosak, hanem hogy egyes libáknak miért nem fordul fel tőlük a gyomra.
15/15 anonim válasza:
Lehet kanos úgy is simán, hogy szexelni viszont képtelen. Pl. ilyenkor alszik be az ember azután, hogy letolta a gatyáját. Meg ugye, nem mindegy, hogy a részegségi skálán hol vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!