Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha felizgat egy részeg lány látványa?
Figyelt kérdés
Soha nem élnék vissza egy ilyen helyzettel, abszolút tudom hol vannak a határok, nem vagyok erőszakos, csak egyszerűen felizgat ha egy részeg nőt látok, vagy egy lányt elképzelek részegen. Ez mennyire nem normális dolog?2018. jún. 23. 17:34
1/4 anonim válasza:
Egyet értek, szerintem is van abba valami, amikor egy lány részegen felszabadultabban beszél meg hasonló.
2/4 anonim válasza:
Szerintem csak a könnyű prédát látjátok bennük.
3/4 anonim válasza:
Egyszer egy szórakozóhelyen tanúja voltam, hogy egy részeg csávó lekap egy részeg lányt és pofánhányta a csávót, a csávó meg undorában képenhányta a csajt. Azelőtt sem gerjedtem rá kimondottan a részeg lányokra, de ezután végképp nem. (én sem iszom :D )
31/f
4/4 anonim válasza:
engem is fel tud izgatni egy részeg lány látványa, viszont én sem éltem vissza soha ilyen helyzettel, igazából nem is nagyon lett volna rá alkalmam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!