Ez még nem veszes ugye?
15vagyok, 4hónap múlva betöltöm a 16ot. Viszont szórakozóhelyre nem járok, mert 16ig sehova nem engednek be. Viszont házibulikba járok, engednek szüleim is.
Na és ott szoktunk lenni kb 20an és én iszok a többiekkel, viszont csak addig amig jolesik, es en akarom. (En pl tamcolni is felszabadultabban tancolok ha iszok egy kicsit.) Az, h mit az mindig valtozik, mert ugye mindenki visz valamit en is viszont ez mindig valtozo. Es addig iszom amig jolesik, neha kicsit szedulok vagy nem emlekszem minden kis reszletre, viszont mikor egy kicsit is kezdek szatul lenni akkor abbahagyom es ugy bulizok tovabb. A masik pedig h sokan cigiznek. Nalam nem szokott lenni, nem cigizek. Viszont alkalmonkent igen. Alt.bam ezeken az esteken. (Mondjuk amikor nincs hozza hangulatom vagy epo aznap nem kivanom akkor mondom a tobbieknek h nyugodtam gyujtsanak ra, de en most nem kerek) na de ilyenkor is egy este alatt kb 2 szalat szivok el. Utana eleg.
Ez igy meg viszonylag elfogadhato nem? Szval h nem vagyok ilyen atlagos tinik**va! De ilyenkor szoktam ezeket csinalni. Igy erzem jol magam. Ja es legyszi kimeljetek azoktol h "jajj 15 evesen ezek nelkul is lehetne szorakozni, ha mar eljar..."
"viszonylag elfogadhato nem?"
Ha már események kiesnek, akkor nem. Az az alkohol SOK!
Amúgy a kérdés az, hogy később mi lesz? Ha most 2 szál a normád, 1 év múlva 3-4 szál lesz, 10 év múlva 1 doboz.
Idős korodban meg tüdőrák.
Az alkoholt nem tudom, ott sok mindentől függ: pl. később, ha valami gondod lesz, mit csinálsz?
Akkor is iszol majd valamit, hogy kibírd?
Semmi gond.
1-2 év múlva hetente lesz.
Utána jön, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!