Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vagytok úgy ti is, hogy nagyon "kanosak" vagytok?
Figyelt kérdés
Rengezeg nő van a munkahelyemen és néhányra nagyon rá vagyok izgulva,de nem nyomulok rájuk mert házas vagyok.Sokszor egész éjjel áll a farkam és elképzelem ,hogy valamelyikkel szexelek. Ez mennyire általános helyzet,vagy csak én vagyok ennyire kanos?2018. máj. 29. 05:09
1/5 anonim válasza:
Nem gazos bar ha ennyire kanos vagyok miert nem a felesegeddel csinalod?
2/5 anonim válasza:
Házasként otthon sincs elég/elég jó szex neked. Ezért már egy Csepel nőivázas biciklire is fel fog állni a bré. Ne aggódj, mindegy hol lennél akkor is ez lenne. Ha csak egy jó csaj lenne ott akkor is.
Varrd le az asszonyt gyakrabban és nem leszel ilyen gondban.
3/5 anonim válasza:
Lehet nem normális dolog, de én is így vok ezzel. Én nő vagyok. Mégis rávok izgulva főnökömre, és1-2 kollégára. Mivel szintén házas vok, marad a képzeletem 😉
4/5 anonim válasza:
3: s miért nem szexelsz valakivel? Mintha úgy értettem volna, hogy van férjed.
5/5 anonim válasza:
Férjnél vok. És nyilván vele szexelek.
Attól még vonzódom más férfuakhoz is. Csak velük nem fekszem le...
De "ábránfozni" jó róluk. Egy kis izgalommal tölt el. Változatossággal. Na meg ugye a "tiltott gyümölcs" érzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!