Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem találok csúnyácska...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok csúnyácska huszonéves lányt?

Figyelt kérdés
Szinte mindíg lemondják a talit pedig szeretem a csúnya lányokat, sokal odaadóbbak...

2019. jan. 27. 23:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hívod. Nem hívjuk...
2019. jan. 30. 14:54
 12/13 anonim ***** válasza:

végül is igazad van, tök mindegy hogyan hívjuk, a tényen nem változtat, hogy azért próbálkozol csúnyább lányoknál, mert kevesebb energiabefektetéssel több haszonra számítasz, vagyis azért, mert csúnyábbak, úgy automatikusan többet adnak neked maguktól és neked ehhez nem kell megdolgozni, odatenned magad.

Ezek definícióját meg határozzák meg a nagyon okos emberek

2019. jan. 31. 09:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem vagy te olyan hülye kérdező. Érted te, hogy mi volt a gond az írásoddal, nem véletlen terelsz most, hogy nem úgy gondoltad.

Btw, nagyon kevés csúnya nő van, mert amit az egyik rondanak tart, az a másiknak bejön. Tehát az a csúnya nő, akire azt hiszed, hogy hálásnak kellene lennie, hogy rámozdultál ki tudja, higy nem e éppen egy olyan férfivel is ismerkedik, akinek ő jön be.

Pl engem nem zavar a karakteresebb arc, de szeretem ha vékony a no. Haverom pont fordítva, ha szép a csak arca, nem gond jópár kiló sem. Akkor most melyik nőnek kellene odaadónak lenni? Hiszen mindkettő talál olyan srácot, akinek ő az esete.

2019. jan. 31. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!