Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan negyvenes férfi, aki nem jönne össze huszonéves nōvel?
Figyelt kérdés
Ha igen miért,hogyan lehetne mégis meghódítani? Azt leszámitva,hogy tegyem szét a lábam stb..2018. aug. 29. 01:24
1/21 anonim válasza:
Engem zavarna a korkülönbség. 10 év még beleférne, ennél több már nagyon sok lenne. 44F
2/21 anonim válasza:
Én nem jönnék össze egy huszonévessel, ha az kilencvennkiló feletti, vagy bűnronda. Az hogy huszonéves vagy, még kevés.
4/21 anonim válasza:
Amugy meg mi a fraszer jonne vele ossze penz miatt
5/21 anonim válasza:
A kor majdnem mindegy vannak nagyon csinos 40-es hölgyek is, és elhízott igénytelen 20 évesek is.
6/21 anonim válasza:
Nekem 45. évesen csak ilyen korú barátnőim voltak. Nekem nincs bajom velük.
7/21 anonim válasza:
Mert a barátnőm lányai is 20-22 évesek. Nem tudok úgy tekinteni rájuk mint nőkre, inkább mint a gyerekeimre. Mászlálnak előttem egy szál bugyiban de méd sose jutott eszembe hogy megdugnám őket.
8/21 anonim válasza:
habár még csak harmincas vagyok, család és gyerek, de ha oda kerülnék, hogy egyedülálló lennék, akkor nem igazán látom, hogy mit tudnék kezdeni egy nálam 10-20 évvel fiatalabbal.
Természetesen a szép feszes test, a fiatalság, a kalandvágy nagy hajtó erő, biztos rövid ideig megint fiatalnak érezném magam, de utána? Nem tudom, hogy végig tudnék e menni minden apróságon amin már végigmentem fiatal koromban, ami még másoknak óriási dolog, neked már teljesen természetes (közös nyaralások, együtt élés, közös lakás, házasság és a többi)
Mármint azon, hogy nagyban féljünk, fél évig átgondoljuk a dolgokat, izguljunk minden egyes lépésen...
10/21 anonim válasza:
A tizenévesek jobban izgatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!