Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan negyvenes férfi, aki nem jönne össze huszonéves nōvel?
Figyelt kérdés
Ha igen miért,hogyan lehetne mégis meghódítani? Azt leszámitva,hogy tegyem szét a lábam stb..2018. aug. 29. 01:24
11/21 anonim válasza:
Én 44 éves vagyok, elvált, volt 28 éves barátnőm 2 hónapig, minden smakkolt, mégis szakítottam. Ez szerintem csak ideiglenesen, pár évig működne még jól, utánna nagyon előjönne a korkülönbség. Mire ő lesz negyvenes, én már nyugdíjas, ő még bőven élne, én a prosztatabántalmaimmal fogok törődni. Ő még most építhet családot, én egyre fáradtabb leszek idővel. Igen, a fiatalság nagyon vonzó tud enni, őt is vonzotta az érettség, a stabilitás, de jobb így, ha egymás nyakán maradunk csak elcsesszük egymás életét, most még viszonylag fájdalommentesebb volt szétmenni.
13/21 anonim válasza:
Utolsó: igen, szegény, de ha nem lépem meg ezt, akkor még szegényebb lenne, csak nem most, hanem pár év múlva... pár hét túlteszi magát rajtam, és újra szabad, remélhetőleg olyan valakit talál, akivel működőképes kapcsolata lehet hosszútávon is
14/21 anonim válasza:
Kedves utolsó. Most a lányról beszélsz, de te csak magadra gondolsz. Honnan tudod neki mi lenne jó? Azt, hogy van közöttetek ekkora korkülönbség már az elején tudtad, de lefeküdni azért jó volt vele... Csak kihasználtad szerencsétlent, és adod itt a szentet, ha kicsit is érdekelt mi lesz vele, már az elején elmondod ezt neki és össze se jössz vele. Ezzel az erővel amit mondasz simán kifoghat egy pasit aki meghal balesetben, vagy betegségben és akkor is egyedül marad. Akkor mivel is járt jobban semmivel? Ez csak a te mentséged magad felé.
15/21 anonim válasza:
Ennyi gyíkot....a kérdésre válasz nincs..de ezekxerint van...pfuuu
16/21 anonim válasza:
Elvileg vonzó lehet a huszonéves korod, de a kölcsönös szimpátiának nem feltétele az életkor!
17/21 anonim válasza:
Idejében meg kell beszélni ki mit akar a kapcsolattól. Ha nem egyezik az elképzelés, akkor jobb bele sem kezdeni.
50 éves fejjel aligha vennék el egy 20 évest, pontosan azért, amit már a lepontozott pasi írt. 20 év múlva még csak szexi 40-es lesz, a most 50 éves meg már 70. Borítékolhatóan mások lesznek az igények.
Egyébként vannak olyan ismerőseim, akiknél 20 vagy több év a korkülönbség és mégis jól megvannak. de ez azért nem túl gyakori.
19/21 anonim válasza:
Hazudik aki azt mondja hogy igen. Az összes negyvenes pasi olyan kanos hogy ha lehetősége lenne rá azonnal lefeküdne egy huszonéves nővel, még akkor is ha van felesége. Ilyenek a pasik, mi nők tudjuk a legjobban ezt.
20/21 anonim válasza:
Az hülye, aki negyvenes férfi létére nem jönne össze huszonéves nővel! 49/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!