Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet arra statisztika, hogy a cici-fan, vagy a popsi-fan férfiak vannak-e többségben (és milyen arányban) (hetero. )?
Figyelt kérdés
2019. jan. 27. 23:15
1/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy létezik erre statisztika, bár manapság szinte mindenre van lassan, úgyhogy lehet tévedek :D
Nekem a popsi nagyon bejön, a cici is, bár az kicsit mellékesebb. Nekem az A kosártól a D-ig bármi bejön. Nekem fontosabb a homokóra alak egyébként. Én azt nézem meg elsőnek és csak utána a popsit.
2/12 anonim válasza:
Sokkal több a popsi-fan férfi, mint a cici-fan.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi!!! - Én magam is a Te statisztikádat erősítem. Csak kíváncsi lennék, hogy pl. 10 -ből hány férfi "működik" így...
2019. jan. 28. 00:39
4/12 A kérdező kommentje:
,,,hát, most nem (?)...hú, azok a fenekek!!!!!
2019. jan. 28. 00:40
5/12 anonim válasza:
Szerintem is a popsi-fan férfiak vannak többségben.
6/12 anonim válasza:
Parancsolj :) Nem olvastam végig, csak végigfutottam rajta. Több országból is kérdeztek férfiakat, országonként vannak kisebb eltérések, de összességében elmondható, hogy a fenék egyre inkább kezd felzárkózni a mellek mellé
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi!!!
2019. jan. 28. 17:12
8/12 anonim válasza:
nekem az a tapasztalatom, hogy a legtöbb pasinak mindkettő egyformán fontos. Ha nincs jó melled az a baj, ha nincs jó segged akkor meg az.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi!! - #8, Te biztosan hölgy Vagy - érdekes tapasztalat - bár, nem tudom, egyedül ezt hogyan tudhattad lemérni(vagy a cicim jó, vagy a popóm, vagy mindkettő, vagy egyik sem....bár, az ízlések is különbözőek, ami az egyik férfinak nem jön be, az a másiknak tetszhet.
2019. febr. 1. 03:26
10/12 anonim válasza:
8 vagyok. Igen nő vagyok. Igazából úgy vontam le ezt a következtetést, hogy elég nagy a baráti társaságunk és a pasik ki szoktak beszélni más nőket. És csak arra a nőre mondják, hogy jó csaj akinek mindkettő rendben van. Ha a melle nem jó azért nem jön be nekik, ha meg hátul lapos akkor azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!