Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kell tennem, ha jobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tennem, ha jobb feneket szeretnék, hogy meg nézzenek a nők, de nem akarom, hogy megnézzenek a homokos fiúk? 25/F

Figyelt kérdés

2019. jan. 21. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:

tornázz, sportolj, főleg combra és fenékre

amire te vágysz, az olyan, mintha azt kérnéd, hogy csak a szőke lányok nézzenek meg, de a barnák már ne. Ha szép a feneked, mindenki meg fog nézni, nem válogathatsz

2019. jan. 21. 10:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Guggolj!
2019. jan. 21. 10:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A homokos fiúk akkor is megnéznek ha szar a segged. Az előzőnek van igaza, ilyet nem kérhetsz.

Járj kondiba, vannak kifejezetten olyan gépek amik azokat az izom csoportokat mozgatják meg, és igyál fehérjeport.

Én lány vagyok, vékony lábakkal, arra edzek, hogy ez a probléma szép lassan elmúljon. Rendszeresen fehérjeport fogyasztok, kondi napján a szokásos rizs csirke menü, és hasonlók. Heti minimum 3 alkalommal kell megterhelni az adott izomcsoportot a fejlődéshez. Ehhez nem feltétlen kell 3 alkalommal kondiba menni, az is jó ha otthon a megfelelő lábgyakorlatokat elvégzed (guggolás, stb) nézz utána a neten.

2019. jan. 21. 10:58
 4/4 anonim ***** válasza:
jah,mindneki megnéz mindenkit,én is imadom a jopopoju fiukat stirölni
2019. jan. 21. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!