Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A roma lányok nagyobb eséllyel mennek bele az anális szexbe?
Nem közvetlenül a származáshoz, hanem a kultúrához, szocializációhoz, társadalmi osztályhoz.
Ezeknek meg van köze a szarmazáshoz, statisztikai tény.
Nem, eszembe nem jutna a széklet gondolatához embereket társítani...
De amúgy a székletet sem szexuális szokásokhoz.
Amúgy én a XX. kerületben jártam 9. osztályba, és aztán még 2 külön gimibe...
Az első helyen sok roma lány volt és Ők már akkor sokkal könnyűvérűbbek voltak egyrészt az akkori fehér osztálytársaimnál, másrészt a későbbi bármelyik osztálytársamnál.
Valamint alapvetően az a tapasztalatom, hogy könnyen adják magukat, bár még nem voltam egyel sem...
Ha ez valóban igaz, akkor miért ne lehetne a szexuális szokásaikról elkülönítve beszélni?
Szerintem ez se nem negatív, se nem pozitív dolog.
Aki leszavazta a válaszom annak nem ártana ha kicsit tágítaná a tudását és körbenézne a világban.. vannak olyan kultúrák ahol az anális szex pl komoly tabu, máshol szegényebb helyeken, tudatosan így védekeznek a nem kívánt terhesség ellen, ugyanis a tizenéves kislányok terhessége egy életre a nyomorban tartja majd őket és nem lesz lehetőségük kitörni a nyomorból amibe ők maguk beleszülettek. Bizonyos országokban(és vagy törzsi kultúrákban) a fiatal lányok így óvják meg szüzességüket.
Olvassatok már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!