Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendben van, hogy minél nagyobb a szexuális hiányom, annál jobban kívánom az anális szexet?
Tehát nyilván nem azzal kezdeném,de amióta nincs barátnőm és a hiányom nő,úgy megfigyeltem hogy egyre inkább "erőltetném"azt,és ezt tapasztaltam is konkrrétan egy távkapcsolatban.
Ez mitől lehet?
Miért kell a búza kérdéseket heteró kategóriába rakni,
hogy aki tényleg heteró az rosszul legyen mikor beleolvas???
ja azért lett kiírva a kor és nem? túl hülye vagyok ehhez az oldalhoz,csak a kérdésemre akarok válaszokat
igen,amúgy
hát,ha sokáig nincs b.nőm,akkor nagyon erősen "akarom" oda.
Főleg ha szebb a hölgy.
csak félek is a kellemetlenségektől,többek között a sz*rtól(ez eddig nem annyira volt jelen...:D) és persze a fertőzésektől,mert én nem védekezem,mert utálom.
hát volt már kellemetlenség....pfff...pedig a jogilag felnőtté válás korában undorodtam még attól,akkor is volt nőm
most meg a legcsúnyább nővel próbáltam ki kb két éve,azóta ennek vagyok a foglya
de nem is azért,mert olyan jó,jó is,de inkább ennek kicsit pszichológiai vetülete van nálam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!