Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért bolondulok meg ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bolondulok meg ha szőrös puncit látok?

Figyelt kérdés

Már egy ideje az igényesen szőrös jobban izgat. Nekem nagyon tetszik, jobban mint a borotvált.

Egyszer voltam egy olyan lánnyal akinek kicsit szőrös volt, csodás volt. Majdnem szivrohamot kaptam amikor megláttam annyira felizgatott.😂😀

Miért borotváljátok lányok? Sokkal nőiesebb szőrös szerintem.

2019. jan. 25. 14:13
 1/9 anonim ***** válasza:
13%
Egyaltalan nem noiesebb,sot taszito. Ferfiak tobbsege utalja, ahogy en is, igy megertem hogy borotvaljak. Szerintem konnyebb tisztan is tartani
2019. jan. 25. 14:14
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Én is megbolondulok hogy hogyan lehet ilyen taszító egy csupihoz képest.
2019. jan. 25. 14:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Azért mert azt akarom, hogy nekem tetszedjen.
2019. jan. 25. 14:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Tetszedjen mi?
2019. jan. 25. 14:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel. Ha lenne egy lány, akinek nagyon szőrös... OH <3
2019. jan. 25. 14:41
 6/9 anonim ***** válasza:
12%

Azért mert gondolj bele milyen fincsi mikor a menstruációs vértől össze ragad becsomósodik. Hányinger az egész.

Még szerintem nem szép szőrösen

2019. jan. 25. 15:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Bírom a palikat akik megszólják a szőrős puncit de ti magatok se szeditek le 80%-ban. Ha valakinek nem tetszik a szőrőssbb punci lehet távozni mert kisfiúk nem érdekelnek. Én nem fogok egy pali miatt se 2 naponta borotválni ott h aztán szúrjon meg viszkedjen mint az állat. Nyaljátok csak a gyerek puncit :D 22/L
2019. jan. 25. 16:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Én sem szedem legyakran. Hetente vagy 2 hetente mert érzékeny az én bőröm is ott lennt. Akinek nem tetszik így nagyon sajnálom. :D
2019. jan. 25. 17:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem a trimmelt tetszik. A csupasz az olyan kislányos
2019. jan. 25. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!