Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! A szőrös vagy a szőrtelen férfiak jönnek inkább be?
Mindenképpen a szőrös! 😊😍
Szerintem a férfinek nem kell borotválni semmit.
Csak azt a részt kell leborotválni, amit az orális szex során nyállal borítok be. Senki nem szereti a szőrt a nyelvén.
28/N
Tapasztalataim szerint a szőrős újra divatba jött. Régen mindenki a csupaszt akarta, ezért nekem is az volt, de most újra mindenki a szőröset kedveli, követeli :D
Viszont, ahogy előttem leírták, ahol a lány szája odaér, ott legyen szőrtelen. Szóval a golyókat kapasd le borotvával, a többi meg legyen szőrős, vagy nyírt.
Férfiaknál nem elvárás, hogy mindenüket borotválják állandóan, mint a nők, de ha valaki soha egy millimétert sem vág le egyik testrészéről sem, főleg a hónaljáról, az azért zavar.
23N
Is-is.
Hónaljszőr és fanszőrzet ne legyen semmiképp. De a lábon, hason szexi egy kis szőr. Bajusz, szakáll van akin jól áll és férfias pl a barátomon is, de van akin nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!