Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gyakori, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori, hogy egy férfi 26 évesen szűz?

Figyelt kérdés
Van még ilyen egyáltalán? Vagy csak én vagyok az egyetlen ilyen?
2019. jan. 24. 18:36
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Vannak ilyenek, azt nem tudom, hogy mennyire gyakori. Én 25 évesen is az vagyok, az én okom az, hogy cptsd-m van.

Alapjáraton ha az ember önszántából nem feküdt még le senkivel azzal nincs semmi gond. Viszont te nem így akartad, mivel abszolút nem vagy a dologgal kibékülve. Nyilván akkor van ennek valami oka is, miért is nem jött ez össze. A legfőbb gond az, hogy az okot tagadod magadban. Azt állítod, hogy a sikertelenséged fő oka a magasságod. Persze vannak lányok akiknek csak a magas gazdag férfiak jönnek be (legfeljebb nem fogsz soha szupermodellekkel lefeküdni) viszont van egy csomó lány akiknek meg ezek nem fontosak. Láttam én már alacsony, kövér, ronda, csóró embert is nővel. Na most akkor, hogy van ez? Egyébként meg ritka az az ember akit nem piszkálnak a külseje miatt, legyen vékony, kövér, magas, alacsony, szeplős, kopaszodó, stb.

Szerintem a kezdetektől fogva voltak komplexusaid amik meggátoltak a csajozásban és nem a magasságod volt a szüzességed oka. Most őszintén mennyire próbáltál ismerkedni? Ismerek olyan srácokat akik állandóan azért panaszkodnak, hogy a kinézetük miatt nincs barátnőjük, de ők azok akik soha még csak oda sem mentek egy lányhoz, még köszönni sem. Szerintem a problémádra a megoldást te is tudod.

2019. jan. 24. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!