Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van olyan sok szűz nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van olyan sok szűz nő és férfi még 20-on éves korban is?

Figyelt kérdés
Nem érzik úgy, hogy el vannak késve?
2019. jan. 6. 11:06
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
De bizonyára úgy érzik, én is pasi ként csak 22 évesen veszítettem el de nem könnyű ám akár lányt akár fiút találni aki elfogadja hogy a másik még tapasztalatlan. Az is benne van hogy óhatatlanul az első partnerhez kötődik az ember érzelmileg ezzel együtt én azt tartom szerencsésnek ha nem az elsővel éljük le az életünket.
2019. jan. 6. 11:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne könnyű párt találni?
2019. jan. 6. 11:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A fiúk általában azért mert bénák a csajozáshoz.

A lányok többnyire azért mert várják a tökéletes pasit és alkalmat.

2019. jan. 6. 11:34
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
25 éves férfi vagyok, és még szűz. És de, nagyon úgy érzem, hogy el vagyok késve, ráadásul a környezetemben már mindenki ezzel b_szogat, amiből már elegem van. Tök jól alakult az életem, lediplomáztam, lett jól fizető állásom, csak épp az élet nevű tantárgyból buktam meg. Kimaradt az életemből a lányokkal való ismerkedés, fogalmam sincs, hogyan közeledjek feléjük, ráadásul önmagammal sem vagyok megbékélve sem külsőleg, sem belsőleg. Azt hiszem, örökre egyedül maradok már.
2019. jan. 6. 11:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért van olyan sok nem szűz "nő" meg "férfi" 14 éves korban is?

Nem érzik úgy, hogy elkapkodják?

2019. jan. 6. 11:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért lennének elkesve?
2019. jan. 6. 13:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Mert normálisak és nem szedelnek 13-7 éves korukig. Inkább azzal van a baj hogy hogy sokan túl hamar kezdik. Lehetne boncolgatni a témát elég sokáig.
2019. jan. 6. 13:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
22 éves lány vagyok és még szűz. Nem érzem magamon h elkésnék. Ha úgy érzem itt az idő és partner is van hozzá akkor talán. De ez tuti nem most lesz. Viszont egy pali cikinek tartja h sokáig szűz marad. A mai idióta társadalomban egy palinak az a legmenőbb dolog ha 15 éves kora útán sorra dughatja a nőket (biztos van kivétel). Pont az ilyen férfiaktól menekülök. Meg nekem nem létszükséglet h az egész 20-as éveimet végig dugjam jött ment alakokkal vagy pár hétig tartó kapcsolatok alatt. Vannak más dolgok is amik boldoggá tesznek.
2019. jan. 6. 14:01
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én 24 éves voltam és férfiként nem éreztem későinek. Előtte volt kézzel kényeztetés és volt aki orálisan is közeledett, de punci csak 24 évesen jött.

Miért is? - A környezetemben rendkívül aktívak voltak az osztálytársak és az egyetemen a csoporttársak többsége. Elrettentett, amikor a gombás fertőzésüket mútogatták az öltözőben és próbálták kitalálni kitől jöhetett és a Canesten jó lehet-e rá. A hevromat végigistápoltam, amikor 18 évesen gyermeket csinált, majd elvetették. Egy egyetemi bulin az egyik csaj prosztatamasszázst ígért egy srácnak, amiből sürgősségi lett, mert valamit felnyomott neki...

Olyan nővel akartam együtt lenni, akivel élmény és nem stressz az együttlét. 24 évesen jött el a napja. Lemaradtam bármiről is? - Szerintem nem. :)

2019. jan. 6. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!