Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy egy férfi 26 évesen szűz?
#12. Tinderen mondjuk minden nő 185+ cm magas férfit keres.
És engem is piszkáltak már lányok a magasságom és külsőm miatt, nem csak gimiben.
Azzal tisztában vagyok, hogy jelenleg nem a külsőmön kell változtatnom elsődlegesen, de azt kár tagadni, hogy magas és jóképű lettem volna, akkor nem lennék ár rég szűz...
Így viszont meg kell küzdenem bizonyos komplexusokkal is, melyek a külsőm miatt vannak bennem. Ezek hosszú évek alatt épűltek fel...
+ Mostmár a 26 évesen az is egy gond, hogy minden lány szemében "beteg" vagyok. Hiszen az biztos beteg akinek ennyi idő alatt nem volt még semmi...
Ez mondjuk igaz. Azért sok nő úgy tekint arra aki ennyi idősen szűz, hogy valami baja van, mintha betegségben szenvedne. Lehet ezt tagadni, de zömmel így vannak vele.
Meg csináltak egy tanulmányt, amiben átlagos külsejű férfiakat mutattak meg nőknek. Annyit mondtak el róluk, hogy ki a hajadon és kinek van bekötve a feje. Az eredmény igen egyértelműen azt mutatta, hogy a nőknek a fogalt férfiak jobban tetszenek. Ennek oka, hogy a nők sokkal inkább hajlamosak a kollektív gondolkodásra. Ebből következnek rossz és jó dolgok. Jó pl. az empátiára való hajlam, de ugyan ezen okból pl. a lincshangulatra is sokkal hajlamosabbak. Illetve, hogy a környezethez alkalmazkodnak és azon keresztül is szemlélnek. "Ha másoknak az kellet, jó volt, akkor nekem is." Szóval az igazi csordaszellem.
De azt, hogy hol a határ nem tudom. Én 21 voltam mikor összejöttem az első barátnőmmel. 21 évesen azért akadt bőven aki pislogott, hogy ha szóba került, hogy én szűz vagyok, de annyira azért nem akadtak ki. Akkor még ez igazából tetszett is a lányoknak. Az problémásabb volt, hogy egy szakítás után évekig nem akartam senkit és nem is volt semmi. Utána már tőlem is menekültek, mikor elmondtam, hogy mennyi ideje nem volt semmi. De ezt tényleg úgy kell elképzelni, hogy nagyon agresszívan bizonyos esetekben nyomultak rám a lányok, olykor rendesen másztak rám és amint ezt elmondtam egy éles vágással, vettek egy 180 fokost. Nagyon durva volt látni, hogy miként is hat ez a lányokra. Persze azóta már nem ez a helyzet. Jelenleg is kapcsolatban vagyok, együtt élek a jelenlegi barátnőmmel. De ezt soha nem fogom elfelejteni, hogy egyszerűen ma már tényleg úgy viselkednek, mintha szégyellni kéne, hogy ha valaki szűz, vagy csak simán nagyon rég óta nem volt senkivel.
158 centi srácnak miért kell hazudni, az segíteni fog neki szerintetek? Teljesen biztos, hogy számít a magasság is, olyan mértékben, hogy egy 180 centisnek jóval könnyebb dolga van, mint egy 160 alattinak. Ettől még nem dől össze a világ, de legyünk nyíltak és őszinték, csúnya dolog ha valaki 170+ os és még ő oktatja ki a másikat, aki valószínűleg nem véletlenül tapasztalja mindig is.
176 vagyok, de mindig kisnövésű voltam előtte, csak nagyon az utolsó években nőttem még annyit hogy javítsak a lemaradáson. Jól tudom milyen, szerintem amúgy is tudjátok csak az a gyökér trend hogy mindenkinek nagyon pc-nek kell lenni, de ez a tényen nem változtat, hogy egy átlagos lány nem akar térfogatban kisebb srácot sétáltatni, ez van. A többi része igaz, hogy nem lehetetlen, és van még sok lehetőség javítani (testalkat, fittség stb)
Ha egy nőnek döntenie kell két férfi között, a magasság lesz az egyik döntő szempont. Nem igazán érthető, hogy miért, de ez van. Ezt némiképp kompenzálhatja a nagyon jó beszédkészség és humorérzék, esetleg kimagasló anyagi helyzet. Persze, ez csak általánosítás, de vajon miért van, hogy minden lamborghinivel rendelkező kisnövésű pocakos és javarészt kopaszodó gyereknek modellalkatú huszonéves barátnője van? Ez őszinte szerelem...és amíg a kis pocakos megdolgozik a következő sportautóért vagy nyaralóért, addig a fülig szerelmes asszonykája rá sem néz a colos vele egykorú gyerekekre :)
Egyébként ha mindenáron a szüzességed zavar, de nem akarsz vagy nem tudsz tenni ellene belátható időn belül, akkor keress olyat, akinek a pénzed elég. Keress az utak mentén, vagy a neten. Mondjuk nézd meg a rosszlanyok.hu-t. Ha semmi más lehetőséged nincs a szüzességed elvesztésére, és csak ez minden vágyad, akkor csak ~10-20ezer huf választ el tőle. Ha nem ez, akkor meg várj még, ki tudja meddig. Ha le tudod vetkőzni az erkölcseidet, és vagy így, vagy úgy de túl leszel rajta, megtapasztalva azt, hogy egy olyan dolgot istenítesz látatlanba amiben semmi extra nincsen, akkor talán könnyebben eléred majd pénz nélkül is. Bár ez a része igazából hazugság, akinek nem kell fizetni, az kerül mindig a legtöbbe ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!