Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 évesen még szűz vagyok. Szerintetek ez gáz?
Sosem volt még barátnőm, pedig nem vagyok meleg és nem az "igazinak tartogatom magam", csak eddig nem foglalkoztam ilyesmivel.
Igazából azért kérdezem, mert ha mégis összejönne egy barátnő, lehet hogy kiröhögne, ha megtudná, hogy még nem vesztettem el.
21/f
Tényleg?
Akkor nem is volt még barátnőtök?
Szerintem egy kicsit elgondolkodtató. Kitalálom: Világ életedben anyád mellett éltél, max koleszos ha voltál.
Gyerek vagy még.Érzelmileg mindenképp. Ez a lányokra is egyformán vonatkozik
30F
Nem gáz, de szerintem rossz érzés hogy nem tudod milyen érzés a szex. Én 20 évesen szexeltem először. Kicsit megnyugodtam hogy tudom milyen érzés, de attól még nagyon vagyok egy lányra akit szerethetek, meg akivel szeretkezhetek.
21f
sokan 20-25 év között veszítik el. Nekem volt komoly kapcsolatom, barátnőm is, de sosem jutottunk el odáig, ezért csak 23 évesen veszítettem el.
Én konzervatív vagyok, habár leteperhettem volna a másikat és biztos lett volna dugás, de én addig akartam várni amíg nem voltunk biztosak a kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!