Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány évesen baj, ha valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen baj, ha valaki szűz még? És miért?

Figyelt kérdés
Sokan mondták, hogy valami nem stimmel annál aki 20 éves korában még szűz illetve ha nem volt még kapcsolata. Nem értem miért baj? Akitől megkérdeztem azt mondta hogy nem normális. Valaki tudna választ adni arra, miért ne lenne normális?!Vagy mi ezzel a baj?

2018. dec. 22. 21:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
56%
Az a baj, hogy ilyen ostobaságon agyalsz. A nemi életét mindenki úgy alakítja, ahogy akarja.
2018. dec. 22. 21:28
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem baj.Mindenek eljön az ideje.
2018. dec. 22. 21:30
 3/17 anonim válasza:
69%
Nem kell tizenévesen kefélni. Szerintem az a normális,ha huszonévesen veszíted el.
2018. dec. 22. 21:34
 4/17 anonim ***** válasza:
84%

Az a nem normális amikor mások beleugatnak abba, hogy ki hogyan alakítsa ki a nemi életét. Nekem is pl semmi közöm ahhoz, hogy valaki tizenöt vagy harmincöt évesen veszti-e el a szüzességét. Nem lesz nekem jobb vagy rosszabb attól, hogy mások mikor vesztik el.

Nem is értem mit érdekli ez annyira a másikat. Ha valaki 80 évesen szűz és boldog ember, akkor minek rontsuk ezt el?

Ha pedig valaki 16 évesen megreszel tücsköt-bogarat hát lelkem legyen rajta... De had ne b*tassuk más a másikat.

Ez nem egy olyan dolog, amit határidőre teljesíteni kell.

2018. dec. 22. 21:39
 5/17 anonim ***** válasza:
0%

"Sokan mondták, hogy valami nem stimmel annál aki 20 éves korában még szűz illetve ha nem volt még kapcsolata."

Igen, ez 99%-ban így is van. Pszichés zavar szokott a háttérben lenni. Vagy rettentő mértékű testi/lelki igénytelenség.

2018. dec. 22. 21:59
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem baj ha valaki szűz
2018. dec. 22. 22:08
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért mondhatták ,mert lehet azt hiszik ,hogy a szűz lány/fiú -val valami lelki baj van ,vagy csúnya ,esetleg túl különleges a stílusa.Az is előfordulhat ,hogy arra tippelnek esetleg valami baj van a nemiszervével/testével.

De ez hülyeség ,egyszer mindenki elveszti és senkinek semmi köze ahhoz hogy mikor.

Van aki 16 évesen egy részeg baráttal és van aki 25evesen élete szerelmével ,akivel lesz közös gyereke és akivel majd osszehazasodik .

Én még szűz vagyok és még ráérek ezzel.

Te is ráérsz akár meddig,csak jó emberrel történjen akit és aki szeret(sz).

L

2018. dec. 22. 22:08
 8/17 anonim ***** válasza:
37%

De több millióan vannak, akik meg szüzek maradnak egész életükben és mégsincs mindegyiküknek pszichés zavara. Pl a nagyapám is szűz a mai napig is.

Vagy szerinted mindenkivel gond van, aki augusztus 24 és szeptember 23 közt született?

2018. dec. 22. 22:10
 9/17 anonim ***** válasza:
78%

22:10 (utolsó)

Elnézést kérek, hogy értetlenkedek de azt írtad, hogy a nagypapád is az. Ez hogy lehetséges? Esetleg a nevelő-nagypapád?

2018. dec. 22. 22:57
 10/17 anonim ***** válasza:
70%
Úgy, hogy szeptember 9-én van a születésnapja, ami ugye szűz.
2018. dec. 22. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!