Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen baj, ha valaki szűz még? És miért?
Ha zavar akkor baj. Szerintem az lenne a legjobb ha mindenki még 20 éves kora előtt találna barátot/barátnőt akivel csinálhatja. Így senki nem aggódna a szüzessége miatt.
Engem nagyon sokat zavart, 20 évesen szexeltem először, alkalmi volt. Nem is az zavart hogy szűz vagyok, hanem az hogy nem tudom hogy milyen érzés.
Szerintem mindennek el jön az ideje. Próbálj ismerkedni, akár neten is!:)
21F
Nem tudom, miért pontozzák le mind 0%-ra, aki az igazat írja.
Sajnos ha huszonévesen még mindig szűz vagy, annak TUTI 100% valami kóros oka van!
Még valószínűleg helyrehozható, viszont erre már nem lehet mondani, hogy "majd alakul", hanem dolgozni kell rajta!
Ezer oka lehet, de ezt fel kell ilyenkor deríteni, és nem csak hagyni!
Plusz egy dolog: lánynál okozhat testi panaszokat is.
"lánynál okozhat testi panaszokat is."
Mégis milyen panaszokat, kifejtenéd bővebben?
Elhegesedik, szarusodik a szűzhártya és már csak Hilti ütvefúróval lehet átütni. Esetle a 4-es Metró fúrópajzsát kell kibérelned, mondjuk egy 30 éves szűz nőnél.
Amúgy viccen kívül szerintem csak legenda :D kisajak összenövés az van, de szerintem nem ettől.
Az az egy biztos 20 felett tényleg nem túlzott egészséges, ha valaki nem ismerkedik, vagy elutasít mindenkit. A szexualitás a fiatal korunk része, később egyre több gátlást és görcsösséget, szorongást szed fel az illető. Főleg férfiaknál, akiknél erősen tönkreteszi az önbecsülést, ha felnőtt férfiként be kell vallania akárkinek, hogy még sohasem volt kapcsolata.
"szerintem csak legenda"
Az orvosok szerint meg nem.
Mondom okozHAT panaszokat. Hormonális problémák léphetnek fel, felborulhat a hormonháztartás.
Nem 100%, de összejöhet.
Orvost kérdezz, ha a részletek is érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!