Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 évesen még szűz vagyok. Szerintetek ez gáz?
Sosem volt még barátnőm, pedig nem vagyok meleg és nem az "igazinak tartogatom magam", csak eddig nem foglalkoztam ilyesmivel.
Igazából azért kérdezem, mert ha mégis összejönne egy barátnő, lehet hogy kiröhögne, ha megtudná, hogy még nem vesztettem el.
21/f
Én egy 19 éves lány vagyok, és ha találkoznék egy fiúval, aki tetszik, nem zavarna, hogy még szűz, főleg nem, hogyha 21 éves, az még teljesen oké. Az picit fura, amikor még 30 évesen is az valaki, de hát olyan is van, ki tudja miért alakult úgy.
Olyan lányok is vannak, akik kifejezetten örülnek neki. Például a 29 éves unokatestvérem több, mint 4 éve ismerkedett össze egy sráccal, aki vele fél évvel fiatalabb nála. A srác akkor még szűz volt, és kicsit kínosan érezte magát, amikor elmondta az unokatestvéremnek, de ő meg pont hogy örült ennek, mert valamiért a szűz férfiak izgatják, tavaly nyáron házasodtak össze. Persze, ez nem a leggyakoribb opció, de ilyen is létezik abszolút. Ne aggódj.
Én most 19 vagyok, 18 évesen vesztettem el, előtte cikinek éreztem, de aztán rájöttem, hogy sokkal jobb, hogy nem történt meg korábban, mert így sokkal tudatosabban tudtam belemenni, bár szerintem még mindig nem elég tudatosan, de pont attól lettem tudatosabb ezzel kapcsolatban, hogy megtörtént. A lényeg, hogy nem para, legyél nyitott, ismerkedj, és majd jönni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!