Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan hogy valaki sosem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy valaki sosem szexel egész életében?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok akik szeretnének, de nem jön össze soha egy "sima" nővel sem.

Ha van ilyen akkor általában mi szokott lenni ennek az oka? Kinézet vagy személyiség?

/Én igaz hogy nem vagyok már szűz, de normális kapcsolatom szerintem nem lesz, és ennek az oka a személyiségem :( /

2019. jan. 24. 12:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha így állsz hozzá, és meg sem próbálsz változtatni a dolgon, akkor biztos nem is lesz.
2019. jan. 24. 12:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Attól félek, van :S Én 33 vagyok és szűz. MIndig foglalt, aki megtetszik vagy nem viszonozza az érdeklődést, és már meg is történik ez a szitu.

Mondjuk én alacsony is vagyok - 167 - szóval kaptam már meg, hogy lehetne valami, ha magasabb lennék, gondolom a többinél is közrejátszott. Mondjuk régen kövér voltam, félénk is lettem, kétségtelenül ez is benne van.

2019. jan. 24. 12:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Pl az apácák.
2019. jan. 24. 14:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Biztos van. Én elmentem egy prostihoz. Rámjött afféle "kapuzárási pánik?". Nem akartam meghalni úgy, hogy nem szexeltem.
2019. jan. 24. 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Persze. A vékony pasik akikben semmi férfias nincs azok képtelenek beindítani a nők fantáziáját, nem veszik őket komolyan bármennyire is próbálkoznak. Ők soha nem szexelnek. Ez így természetes, el kell fogadni és nem a nőket kell hibáztatni.
2019. jan. 24. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Úgy általában bármi lehet az oka.

Ha valamiben nem vagy kiemelkedő akkor a kutyának se kellesz.

Valamilyen téren el kell érni egy olyan szintet ami már imponáló. Legyen az tudás, humor, pénz, külső, szexuális tudás, bármi...

Az a néhány ember aki semmit nem tud nyujtani azok hoppon maradnak. De ahogy irtad a külső és a szemêlyiség a legfontosabb. És persze a pénz és méret.

2019. jan. 24. 17:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet az ok pl.: egy betegség, ami inkább alapállapotból adód probléma (mozgássérültség).
2019. jan. 24. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!