Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki egész életében csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki egész életében csak óvszerrel volt nővel sokat vesztett vele?

Figyelt kérdés
Tehát gumi nélkül sokkal jobb a szex vagy csak kevésbé?
2015. nov. 27. 16:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
39%
Számomra sokkal jobb gumi nélkül!!
2015. nov. 27. 16:54
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát én eddig csak gumival csináltam, de szeretnék végre punciba élvezni is. ;)
2015. nov. 27. 17:09
 3/12 anonim ***** válasza:
65%
Nem akkora a különbség érzetre, hogy számottevő legyen; inkább csak a tudat számít. (15 évig védekeztünk óvszerrel a gyerek projektek kivételével :-P )
2015. nov. 27. 17:11
 4/12 anonim ***** válasza:
51%
szerintem sokkal jobb nélküle , gumiban a fele sincs meg annak az érzésnek mint nélküle .
2015. nov. 27. 17:13
 5/12 anonim ***** válasza:
45%
szerintem kb. olyan a szex gumiban, mintha evés előtt a nyelvedre húznál egy kotont, és úgy akarnád élvezni az ízeket!
2015. dec. 6. 20:48
 6/12 anonim ***** válasza:
Lehet.Sosem csinálhatott gyereket,annyira nem szerették.
2015. dec. 6. 20:55
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Elvesztett pár zabigyereket. Elvesztett összesen több hónapnyi kórházi kezelést és kellemetlen élményt, netán elvesztett egy vagy több kényszerű rossz házasságot, amire egy-egy újabb gyerek kopogtatása miatt kényszerítették stb.
2015. dec. 6. 21:43
 8/12 anonim válasza:
33%
gumi nélkül a legjobb. viszont vigyázni kell ha nincsenek család alapítási terveid :) úgyhogy csak ügyesen ;)
2015. dec. 6. 21:50
 9/12 A kérdező kommentje:
Legyen meg bármilyen negatív következmény esélye ki akarom próbálni óvszer nélkül is.
2015. dec. 7. 21:41
 10/12 anonim ***** válasza:

az ötös válaszoló mondta meg a legjobban hiába lett lepontozva.

egyszerűen képzeld el, a farkunk kényeztetésre termett, ott egy négyzetcentin több idegvégződés van kb mint a hátadon egy négyzetméteren. na most erre ráhúzol egy gumiréteget, szerinted mennyire lesznek érzékenyek és erősek az ingerek? a töredékét érzed, arról nem is beszélve (ami legalább ennyit számít izgatás terén) az hogy sokkal jobban érzed a puncija melegét, valamint maga a tudat hogy konkrétan benne vagy egy nőben (nem pedig egy idegen anyagon keresztül érintkezel vele).

nem kérdés hogy iszonyú sokat veszít így az ember, hogy én is írjak egy hasonlatot, mintha gumikesztyűben mosnál kezet. azt hiszed hogy érzed, de közben mégsem.

2015. dec. 27. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!