Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 20 évesen késő elveszteni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évesen késő elveszteni a szüzességet szerintetek?

Figyelt kérdés

Legszívesebbe 17-18 évesen szexeltem volna de nem volt kivel. 20 évesen jött össze, viszont nem barátnő volt. Hanem egy szép fiatal lány, akire nagyon felizgultam:D

Csak az a rossz hogy nem szexeltem még rendszeresen.

Amelyikőtök 18 éves kora után vesztette el, mikor szexeltetek először?

2019. jan. 22. 16:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem késő.
2019. jan. 22. 16:42
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem késő

Unokatesóm (fiú) az egyetemen vesztette el azóta is együtt vannak már férj és feleség és 3 gyönyörű gyerekük van

Kolis társam (lány ) 23 évesen vesztette el

Ő nem maradt együtt a csávóval mert lagzit meg gyereket akart volna tőle és neki meg fontos volt a Főiskola rá 1 évre a csávó talált magának nőt aki hozzá ment és szűk neki, kolis társamnak később lett új fiúja de már fele is 4 éve együtt van

Szóval nyugi nem vagy le késve semmiről

2019. jan. 22. 16:47
 3/8 anonim válasza:
Nem késő, és szerintem nem is verseny. :)
2019. jan. 22. 17:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Sosem késő!
2019. jan. 22. 18:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi ez az orbitális ostobaság, hogy késő-e elveszteni a szüzességet?

Mi van, ha valaki 25 évesen még szűz? Mi van, ha valaki már 16 évesen nem az?

Ki a szarnak van bármi köze ahhoz, hogy mikor és kivel veszted el.

Ez csak a te dolgod. Nem másé. Ez nem egy verseny. Vagy nem egy olyan dolog, aminek meghatározott határideje van.

Én egy hónappal a 20. születésnapom előtt vesztettem el. És nem maradtam le semmiről. Senkinek nem újságoltam, el. Egyszerűen megtörtént és kész.

Pár hónapja pedig bekerült az ismeretségi körünkben egy srác, aki most 30 éves és nemhogy szűz, de még soha életében nem is csókolózott.

2019. jan. 22. 18:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem. Én is 20 voltam :).
2019. jan. 22. 19:15
 7/8 he84 ***** válasza:
Egyáltalán nem késő, soha nem késő. Nem kell sietni, ne akarj másoknak megfelelni, a te életed, ne görcsölj rá, mert úgy rosszabb! Nem ettől függ egy ember értéke, akinek meg igen, azzal ne foglalkozz. Én is például 30 felett veszítettem el nőként, pedig előtte gyakran szingli akartam maradni. Ez nem verseny és soha nem szabad másoknak megfelelni, főleg nem ebben és nem mindenben!
2019. jan. 22. 21:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Miért ha itt azt irjak késő örökre megtartanad? :D
2019. jan. 23. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!