Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik itt írják, hogy mindennap...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt írják, hogy mindennap szexelnek, napjában többször is. Azoknak hogy bírja ezt a puncijuk?

Figyelt kérdés

Milyen az aktus minősége, hossza, stb, hogy ezt a mennyiséget a lányok bírják?

Én barátnőmmel fixen nem tudok egymás után két nap szexelni, mert annyira oda van a puncija másnap. Pedig nedvesedik meg minden, de az igazi a 3-4 nap pihi..

2019. jan. 21. 17:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is fura ez. Mi ma délután voltunk együtt a barátommal. Hosszabb aktus volt, keményebben csinàltuk. Megmondom őszintén ma este vagy holnap nem bírna a puncim még egy menetet. Tényleg kell néhány nap pihi,jól írod.

Bár akik ezt állítják amit írtál, lehet csak néhány perces a menet náluk. Úgy meg más a dolog.. Vagy tényleg kamuznak erről mert szerintük ez menő...

24N

2019. jan. 21. 18:35
 12/15 anonim ***** válasza:
53%
Nincs ebben semmi kamu, csak megfelelő partnerek kellenek hozzá. Nekem is volt több kapcsolatom amiben sokat szeretkeztünk. olt egy csaj akivel reggel 8.-tól du. 4.-ig szexeltünk, és 6-7 menetet nyomtunk le. Este már írt SMS-t hogy minél hamarább ismétlést kér. Egy barátnőmmel is szinte minden nap szeretkeztünk, volt hogy egy nap többször is. Ilyen lányokkal ismerkednék akinek az igényei megegyeznek, vagy hasonlóak.
2019. jan. 21. 18:52
 13/15 anonim válasza:
53%

Az elején a barátommal, míg nem laktunk együtt és ritkábban találkoztunk (heti 2-3nap),akkor a csúcs 15volt egy nap, azt hiszem.. (5alkalommal egymás után 3x)

Nagyon imádjuk és kívánjuk mindig egymást igy simán bírtuk.

2019. jan. 21. 18:55
 14/15 Szentjánosbogár738 ***** válasza:
37%

Én bírom. Hozzászoktam és én is szeretném. Naponta olyan 4x-5x. Lány vagyok, de nem durvák velem, mert szeretem becserkészni a Két-napja-múltam-tizennyolc-fajtákat. Én persze szeretem kínozni őket, nem pont öt percig... De előfordult, hogy olyan félénk volt, hogy konkrétan meg kellett erőszakolnom. Nem volt rossz:)

Én csak szüzeket cserkészek be, hogy írányíthassam őket. Emlékszem még egy kis szüzecske arcára mikor megérezte a szopás szépségeit...

2019. jan. 21. 19:02
 15/15 anonim ***** válasza:

"És ha nem döntöd ki a méhét, akkor birnia kell."

Ugye tisztában vagy vele, hogy minden ember szervezete más? Attól, hogy te bírod, más még nem biztos...

Kedves Kérdező! Hát persze, hogy kamuznak. Tudod, itt mindenkinek +20 cm-es a farka, a lányok meg odavannak az análért...

2019. febr. 17. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!