Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt írják, hogy mindennap szexelnek, napjában többször is. Azoknak hogy bírja ezt a puncijuk?
Milyen az aktus minősége, hossza, stb, hogy ezt a mennyiséget a lányok bírják?
Én barátnőmmel fixen nem tudok egymás után két nap szexelni, mert annyira oda van a puncija másnap. Pedig nedvesedik meg minden, de az igazi a 3-4 nap pihi..
Nekem is fura ez. Mi ma délután voltunk együtt a barátommal. Hosszabb aktus volt, keményebben csinàltuk. Megmondom őszintén ma este vagy holnap nem bírna a puncim még egy menetet. Tényleg kell néhány nap pihi,jól írod.
Bár akik ezt állítják amit írtál, lehet csak néhány perces a menet náluk. Úgy meg más a dolog.. Vagy tényleg kamuznak erről mert szerintük ez menő...
24N
Az elején a barátommal, míg nem laktunk együtt és ritkábban találkoztunk (heti 2-3nap),akkor a csúcs 15volt egy nap, azt hiszem.. (5alkalommal egymás után 3x)
Nagyon imádjuk és kívánjuk mindig egymást igy simán bírtuk.
Én bírom. Hozzászoktam és én is szeretném. Naponta olyan 4x-5x. Lány vagyok, de nem durvák velem, mert szeretem becserkészni a Két-napja-múltam-tizennyolc-fajtákat. Én persze szeretem kínozni őket, nem pont öt percig... De előfordult, hogy olyan félénk volt, hogy konkrétan meg kellett erőszakolnom. Nem volt rossz:)
Én csak szüzeket cserkészek be, hogy írányíthassam őket. Emlékszem még egy kis szüzecske arcára mikor megérezte a szopás szépségeit...
"És ha nem döntöd ki a méhét, akkor birnia kell."
Ugye tisztában vagy vele, hogy minden ember szervezete más? Attól, hogy te bírod, más még nem biztos...
Kedves Kérdező! Hát persze, hogy kamuznak. Tudod, itt mindenkinek +20 cm-es a farka, a lányok meg odavannak az análért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!