Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha lányként szeretem ha dugnak, naponta akár többször is?
Figyelt kérdés
Szeretem érezni magamban a lüktető, merev kukit, ha egy férfi a magáévá tesz? Ettől ribi lesz valaki? Baj ez?2019. jan. 13. 13:45
2/15 anonim válasza:
Dugasd csak magad lüktető, merev kukikkal! Nincs ebben semmi rossz.
5/15 anonim válasza:
Ez jó :) én meg almodban is dugnakak téged , ha az enyem volnál. Ne aggódj ez egy jó pont a férfiaknál, ha éppen nem lusta dugni.
De te is szeretsz rajta ugrálni , vagy csak szereted ha jól elintéznek ott lent?
6/15 anonim válasza:
Dehogy baj, én is ilyen vagyok. Ez lenne a természetes
7/15 anonim válasza:
furcsább lenne, ha te szeretnél valakibe merev kukit tolni :D
9/15 anonim válasza:
Dehogy. Párom is ilyen. Így amikor van lehetőségünk, akkor egész nap csináljuk :D
Meg persze, ha kedvünk is van hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!