Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szomszédos országokban akik nem tudják a nyelvet, azok hogy szexelnek?
Figyelt kérdés
Szerbiában, Ukrajnában hogy oldjátok meg a szexet?
Elégé tanácstalan vagyok ez ügyben.. Nem járok el bulizni és hasonlók, mert nem tudom a nyelvet meg nem vagyunk egyformák..
2019. jan. 14. 20:27
2/8 A kérdező kommentje:
De, ott ahol jelentős a magyar kisebbség..
2019. jan. 14. 20:29
3/8 Boszorkány_ válasza:
Ha jelentős magyar kisebbség akkor keresek egy másik magyart és szexelek vele.
Mondjuk szerb csávóval a büdös életben nem állnék le.
4/8 A kérdező kommentje:
Nah pont ilyen válaszra vártam, köszi szépen
2019. jan. 14. 20:35
5/8 anonim válasza:
Mondjuk én munka miatt költöztem ki de beszélem az itteni nyelvet de talán jobban elfogadják az embert ha valamennyire megtanulja annak az országnak a nyelvét ahová született. Nekem is joggal mondaná egy itteni nő ha angolul beszélnék vele az itteni nyelv helyett hogy na miez…
6/8 anonim válasza:
Én tudok oroszul, ukránul, szóval, nyelvi akadály nincs.
A kivel-mikor-hol kérdéskörből szokott sokszor csak kettő stimmelni. :D
7/8 anonim válasza:
Ezért kell tanulni a franciát!
A szex közös nyelve a franciázás!
Éljen a 69!
8/8 anonim válasza:
A legtöbben ismerjük az ország nyelvét, ahol élünk, ennek ellenére messziről kerülöm a román csajokat.
Üdv Erdélyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!