Közeli vagy szomszédos országokban pl. Ausztriában, informatikai állásoknál elfogadják a csak angol nyelvet? Ha igen, hol?
Figyelt kérdés
És nyilván olyan országban ahova meg is érné kimenni mert annyival többet lehet keresni.
Előre is köszönöm!
2018. dec. 15. 15:42
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg van ilyen, mert Magyarországon van, de nem keresünk helyetted állást.
2/5 anonim válasza:
Magyarországról dolgozok, Hálózatos vagyok féleg németekkel svájciakkal és osztrákokkal, azért még sok embernek van ott gondja az angollal, én is nagy részben németül kommunikálok velük.
3/5 anonim válasza:
Van. Én egy évig dolgoztam Bécsben a Global Blue-nál, ott csak angol kellett, rengeteg volt a nem német anyanyelvű kollega. Viszont a fizetés ennek megfelelően osztrák mércével mérve nem volt túl jó.
Úgy hallottam, hogy a bankszektorban (Erste, Raiffeisen) is van csomó angolos IT állás.
4/5 anonim válasza:
Magyarországon dolgozom informatikusként, és nálunk az angol a munkanyelv (amerikai multi itteni leányvállalata).
5/5 anonim válasza:
Szerintem is tuti van ilyen Ausztriában is, mert én is dolgoztam itthon Budapesten több helyen ahol voltak kollégák akik nem tudtak magyarul, de az angolt mindenki értette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!