Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig 3 lánnyal voltam de mindegyiknek baba puncija volt. 😕 Hol ismerhetnék meg olyan lányt akinek saláta van? 🙂
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik az olyan punci amelyiknek kilógnak a kisajkai. Nagyon ki szeretném próbálni hogy milyen egy olyat kényeztetni.😀
Mennyi az esélye hogy találok olyan lányt?
10 lányból mennyinek van saláta? :)
2019. jan. 21. 15:29
1/6 anonim válasza:
Kezdj el kiabálni az utcán hogy “SALÁTA PUNCIT AKAROK!!”
2/6 anonim válasza:
Az van
De hogy engem nem fogsz megdugni az hótzihher 😂😂😂😂
3/6 anonim válasza:
Nekem saláta puncim
De itt tuti nem ismerkedek!:D
24/l
4/6 Eric Griffin válasza:
Próbálkozz zöldségesnél bástya, ha már meguntad az újszülötteket. Fél év után felnézek és ez fogod.
5/6 anonim válasza:
Én sosem tudom, hogy az enyém milyen fajta 😅 18/L
6/6 anonim válasza:
Enyem is salata
Sztem a lanyok kb felenek olyan van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!