Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek baba vagy sali?
Figyelt kérdés
Szeretitek ? Eddig mik a tapasztalatok szerették akik látták ?2018. okt. 1. 20:57
1/18 A kérdező kommentje:
küldhettek róla képet is
2018. okt. 1. 20:58
3/18 A kérdező kommentje:
Természetes, fazon vagy csupasz ?
2018. okt. 1. 21:06
4/18 Eric Griffin válasza:
Ugyan nem vagyok lány, de én inkább eszek salátát, mint egy kisbabát. Nem vagyok kannibál. Szeretem, főleg a cézár salit. Nem igazán tudom megítélni, hogy akik néztek már saláta evés közben, azok hány százaléka szereti a salátát.
5/18 anonim válasza:
Baba
A pasik eddig imadtak
Kepet nem kuldok senkinek :)
6/18 anonim válasza:
Sali
Leszarom
Tapasztalat: eddig nem volt panasz
24N
7/18 anonim válasza:
Uborka saláta, babát meg csak szeretni jó nem enni.
8/18 anonim válasza:
Saláta....bár őszintén nem szoktam nézegetni
9/18 A kérdező kommentje:
köszi :D
2018. okt. 1. 21:21
10/18 anonim válasza:
Az olasz babá isteni, főleg ha csucsog a rumban... viccet félretéve nekem baba, képet nem küldök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!