Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, baba, sali vagy husi? Melyikhez milyen fazon illik szerintetek?
Figyelt kérdés
Ahhoz mérten fazonozzátok, hogy mi illik a legjobban hozzá vagy csak kedv szerint esetleg párotoknak kedveskedtek és ami neki ? Ha épp egyedülállóak vagytok magatoknak milyenre fazonozzátok ? Végül, de nem utolsó sorban: Megmutatod nekem ? :'DDD 25/F2018. dec. 7. 15:31
1/22 anonim válasza:
nekem baba és általában vastagabb csíkot hagyok meg és ez független volt attól hogy van-e barátom vagy nincs
senkinek nem mutatom meg
3/22 anonim válasza:
szerintem sali
exem szerint hamburger
de ha nemiszervről van szó legyen az fallosz vagy punci a gyantára es a borotvára esküszöm teljesen csupaszra
24N
4/22 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki válaszát ! Bennem sem tisztázódott teljesen, hogy mi is a sali és mi a husi. Egy csajnak amit salinak hívtam volna sajátmagára aztmondta, hogy husis szóval nem is nagyon firtattam a témát tovább :D
2018. dec. 7. 15:41
5/22 anonim válasza:
Saláta, mindig leborotvalom csupaszra.
6/22 anonim válasza:
Baba puncim van és csupasz mindig, esetleg fent kis csíkot hagynék, taláááán el tudnám viselni. Nem mutatom.
7/22 anonim válasza:
Ez a kérdés úgy hangzott mint hogyha egy kisbaba hamburgert enne
8/22 anonim válasza:
Mindegyikhez olyan illik, amilyet a tulajdonosa szeret.
9/22 anonim válasza:
Nekem baba és sali keveréke. Csupasz általában.
Nem,nem mutatom meg neked.
10/22 anonim válasza:
Nekem sali es altalaban szeretek huncotkodni a fazonnal. Most eppen egy nyilat probaltam formalni, ami a puncimhoz vezet 😋 Neha szeretem formazni, mikor megujjazom magam es lucskos a puncim, akkor a puncinedvvel kicsit "beserozom"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!