Ilyen alkathoz milyen esküvői ruha fazon illik?
Erősen duci és homokóra alkat. Nagyobb, de nem óriási mellek, keskenyebb derék, szélesebb csípő, vastag comb és karok.
Az a baj, hogy hiába néz ki egy ruha gyönyörűen egy vékony lányon, rajtam nem úgy fog. Úgyhogy inkább olyat szeretnék keresni, ami jól áll és nem olyat, ami próbababán tetszik :)
Szerintem mindenképpen próbálj meg több féle fazont. Nem mindenkihez ugyanaz illik. Mindenki más, még akkor is ha vannak ilyen standard testalkatok. Meg egy fazonon belül is lehet eltérés.
Szóval mindent próbálj fel és meg fogod látni, mi a legelőnyösebb, miben érzed magad jól.
Szerintem A vonalú vagy hercegnős jó lenne, az takarja a csípőt, a comb úgysem látszik. Felsőnél figyel oda, hogy ne olyan legyen, mintha kötözött husi lennél és hogy biztosan tartsa a melleket.
Vagy ha ennyire "nem akarod megmutatni magad" akkor ilyesmi:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!