Milyen stilus, színek, smink ruha fazon illik hozzám?
Egy 22 éves lány vagyok s valahogy semmit nem találok jónak amit felveszek ezért egy kis tanácsot kérnek.
Alkatra rá hasonlítok:
Én 160 cm magas vagyok és 45-47 kg között ingadozik a sulyom, de nem vagyok betegessen sovány és a csontjaim s látszódik ki.
Fehér a bőröm színe s a zöld ér látszik jobban a karomon. A szemem sötétkék, a hajam sötétszőke vörös árnyalattal amit a nap hoz elő, telen inkább barnás színe van. Szeplőim vannak, de általában nyáron láthatók.
Elég tanácstalan vagyok e téren ezért kellene a segítség, amit előre is köszönök.
Itt van még egy kép:
www.cinemagia.ro/actori/cecilia-cara -44504/poze/1111672
Átlagos csajnak tűnsz, akinek minden jól áll.
Inspirálódj neten, menj el vásárolni/nézelődni és próbálj fel többféle stílusú ruhát és ha megtetszik egy alapdarab, arra építkezz.
Mi a célod? Milyennek szeretnéd, hogy mások lássanak? Okosnak, bohémnek, vadnak?
Hát neked én a nix tűzpiros rúzsát ajánlom igaz hogy drága de sokáig elég és sokáig fenn marad tartós. A szemhéjadra fehér és korál színeket összekevert szinkomminációt használnék ja és nagyon jók a
szeplős lányokon a barna színű szempillafesték (csak a szempilla végére vidd fel mert dússabb hatást kelt) Ja és ha erős a rúzs szine akkor legyen világos a szemhéj szine és fordítva is így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!