Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők elégedettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők elégedettek vagytok a puncitok kinézetével?

Figyelt kérdés

Van ugye baba, sali, husi vagy ezek kicsit keveréke. Nem erre akarom verni, de nálatok is van olyan félelem mint a férfiaknál a méret vagy, hogy merre görbül ?

Neked milyen van ? Tetszik ? Ha megműttethetnéd megtennéd ? Milyen fazont vágsz hozzá, ha vágsz ? Milyen a színe ?

2018. dec. 17. 15:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Félelem? Adfig nem jutottam el, szerencsére, de felmerült már bennem a kósza gondolat kezdő koromban, hogy mivel nem egyforma méretűek a kisajkaim, valami nem stimmel. Persze később rájöttem, hogy egy teljesen normális.
2018. dec. 17. 16:10
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem az értelmes embereket nem a punci, farok, mell mérete, alakja, vastagsága stb. érdekli...
2018. dec. 17. 16:10
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is elégedett voltam vele, annak ellenére is hogy nekem is az egyik kisajkam nagyobb mint a masik.
2018. dec. 17. 16:15
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Eddig mindenki, aki láthatta, azt mondta gyönyörű. Kezdem elhinni...
2018. dec. 17. 16:19
 5/16 anonim ***** válasza:
84%

Sali husi mix

Jelenleg szingli punci szóval szőrös jó sötét

Amúgy gyantázom

Nem félek nem parázok ez miatt

De nekem nem tetszik

Ha tehezném igen Baba puncira műtettném mert az a szép szerintem

Undorodom hogy kint a cica nyelve. Olyan mint valami csiga haslába..

Szóval a baba punci szerintem sokkal gusztusossabb

24N

2018. dec. 17. 16:51
 6/16 anonim ***** válasza:
84%

Saláta

Mem szeretem

Nem szoktam leszedni a szort

Barna

2018. dec. 17. 17:01
 7/16 anonim ***** válasza:
93%
Nekem azt hiszem baba (az az, amikor a kisajkak nem lógnak ki, ug,e?). Az exem nem akarta nyalni (pedig teljesen tiszta, semmi baj nincs vele ilyen szempontból se), akkor volt bennem egy erős szorongás, hogy biztos ronda. A jelenlegi barátom szerencsérr megnyugtatott, hogy az égvilágon semmi baj nincs vele (ami azt ilelti az exem is azért utasította vissza, mert nem tartott annyira, hogy megtegye). Most abszolút elégedett vagyok vele, nem műttetném meg.
2018. dec. 17. 17:04
 8/16 anonim ***** válasza:
91%
Az enyém is baba.18L
2018. dec. 17. 17:13
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem mutettnem meg magam ,jó amilyen

A többire nem válaszolok ,amúgy se látta/látja senki.

16/L

2018. dec. 17. 17:59
 10/16 anonim ***** válasza:
92%

Tökéletesen elégedett vagyok azzal amim van. Nem baj hogy az egyik kisajkam nagyobb mint a masik és kilógnak. Így legalább tudok játszani vele. Sose műttetném meg. Általában vagy csupasz vagy rövidre van vágva. Egész sötét barna.

16L

2018. dec. 17. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!