Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal csajok! Itt van 12 oldalnyi sportos fiatal pasi, alsógatyára vetkőzve. Van közöttük olyan, amelyiknek a kinézetével maradéktalanul elégedettek vagytok?
1. oldalon utolsó sor: Jon Wright.
De nem nézek végig 12 oldalnyit:D
26N
Ha csak a külsőt kérdezed, van egy pár, aki nagyon bejön és iszonyat helyesek:
Jack Wilshere
Jason Simpson
Rowan Watson
Aaron Carlton
Arcra az első, testre az utolsó jön be legjobban, de nem néztem végig mind 12 oldalt :)
ja, amúgy mindegyikkel maradéktalanul elégedett vagyok :D
jaj megint én: ő jön be legjobban minden szempontól:
Egyik sem tetszik. Egyik sem néz ki jól fejre. Lehetnének izmosabbak, helyesebbek. 1-2nek nagyon jó teste van, de a fejük brutál.
Egyébként süt mindegyikből az értelem.:D
Én se néztem végig mindet, de:
rögtön azokat szúrtam ki, aki box/karate-szerű mozgást végeztek, mert nekem azok a pasik jönnek be, akik küzdősportolnak. Amúgy mindegyik egy kicsit fiatal, nem ártana egyiknek se ha mondjuk egy tízessel idősebb lenne. Némelyiknek elég buta tekintete van.
Mondok egy-kettőt aki úgy-ahogy tetszik, de mi az, hogy a
maradéktalanul elégedett? Addig nem leszek egy pasival maradéktalanul elégedett, amíg nem beszéltem vele tíz percet. Annyi idő kell ahhoz, hogy kiderüljön, van-e értelme foglalkozni vele.
Aiden Hill ; Tom Hardy , Jay Tomas ; Leo Benson ;Adrian King ; Christian Morgan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!