Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nállatok a szex hogyan zajlik mikből ál meddig tart? Elégedettek vagytok magatokkal illetve a párotokkal?
-Szép nálunk a szex.
-Kényeztetjük egymást a szélrózsa minden irányában.
-Szívből szeretkezünk, nem állatok vagyunk.
-4 óra hosszáig is eltart.
-Nagyon meg vagyunk elégedve magunkkal.
Általában csak szopok viszonzás nélkül. Ha véletlenül van szex, akkor pólóban kell maradnom, mert ronda a testem és sötétben csináljuk. Pózokat szoktunk variálni, legtöbbször én vagyok felül, mert a párom lusta. Elég hamar elmegy, kb. 10 perc.
Elégedett vagyok magammal, mert bár régen nem utáltam orálozni, most már a kényszer miatt a gondolatától is hányingerem lesz, mégis csinálom.
A partneremmel is elégedett vagyok, mert szerintem a maximális törődést megkapom annak ellenére, hogy mennyire ronda vagyok. Örülnék, ha nem erőltetné ennyire az orált, de persze mindent megteszek a kedvéért. Örülhetek, hogy férfi szóbaáll velem. Gondolom nem meglepő, hogy a kapcsolatunkban nem a szexé a főszerep.
Szia, én vagyok az 1. válaszoló. Azért nem vagyunk szent emberek a párommal. :-)) Hát persze, hogy tudjuk izgalmasabban is variálni a dolgokat.
Például csinálzuk már:
- mosógép tetején
- Balaton közepén
- autóban
- munkaidőben (volt, hogy együtt dolgoztunk), és kitettük a táblát, miközben sírva röhögtünk, hogy "postára mentünk, rögtön jövünk!"
Na? Ugye azért nem járókeretes a szexuális életünk? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!