Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen nállatok a szex hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nállatok a szex hogyan zajlik mikből ál meddig tart? Elégedettek vagytok magatokkal illetve a párotokkal?

Figyelt kérdés
2018. okt. 31. 21:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Drága válaszoló egyem szíved hát én vagyok az :) én írtam mindet :)
2018. okt. 31. 21:47
 12/16 A kérdező kommentje:
Csak azthittem messengeren vagyok bocsánat :)
2018. okt. 31. 21:48
 13/16 anonim ***** válasza:
:-DDD sírok, komolyan, ahogy visszaolvasom a válaszokat.
2018. okt. 31. 22:07
 14/16 A kérdező kommentje:
Örülök hogy tetszik a kabaré tiszteletreméltó válaszoló :)
2018. okt. 31. 22:15
 15/16 A kérdező kommentje:
Második válaszírón én segítenék szívemből mondom ... Szopik viszonzás nélkül :( át élem énis a melóhelyen... Egyem a szivét hogy már belé törődött hogy csúnya szegény amúgy biztos hogy nem csúnya...
2018. okt. 31. 22:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Jó a szex, gyorsan összecsiszolódtunk még az elején szerintem. Mondjuk az én libidóm magasabb mint a barátomé, de ebből azért még nem volt nagy probléma. Előjáték oral oda vissza, szex vagy érzékien vagy vadabbul aztán pihenés meg tusolas. Magammal elégedett vagyok, noha lehetnek kicsit sportosabb hiába vagyok vékony. Párommal is elégedett vagyok, figyelmes meg jó partner mindenben.
2018. okt. 31. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!