Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok, és apukám folyamatosan piszkál, hogy sokat híztam. Emiatt a párom előtt is szégyelni kezdtem a testemet. Hogyan fogadhatnám el önmagam?
6 hónapos terhes vagyok, és nem híztam sokat.
Tudni kell hogy a terhesség előtt beteges módon sportoltam, és kockás hasam volt meg minden.
Most 45 kiló vagyok és 147 cm (terhesség előtt 38 kiló voltam és 147 cm)
A párom bíztat, hogy nem vagyok kövér, normális a testem, és kíván. De valahányszor levetkőzök eszembe jut apám piszkálódása.
Együtt élünk, így naponta többször hallom, hogy dagadt vagyok meg zsírdisznó.
Mit tehetnék apámmal? Na és az önbecsülésemmel?
19/N
#18 Én is sértegettem pár dologgal, hasonlókkal mint amiket irtál. Pl azt mondtam neki, hogy már nem fiatal. De mintha leperegne róla.
Kigyúrt, fiatalos 45 éves pasiról van szó, azt hiszi ő a legtökéletesebb. Világéletében egoista volt, de mióta együtt van az új nőjével mintha kicserélték volna, rossz értelemben.
Az előbb is lementem ebédért (nem ebédelek a családdal (apám + nője miatt) mert mindig fikázza mit és mennyit eszem. Most hogy hoztam fel a kaját megint mondta, hogy mit zabálsz már megint zsirdisznó.
Már ne is haragudj, de undorító és szánalmas ember az apád. Biztos elküldtem volna már a picsbe. Annyi esze lehetne, hogy egy terhes nőnek igenis fontos a renszeres táplálkozás. Anyudat is így piszkálta vajon terhesség alatt? Biztos ez az új nő uszítja ellenetek. Az is biztos, hogy költözés után nem keresném a helyedben évekig. Majd rájön, ha nem is ismeri az unokáját, hogy nem így kellett volna.
Vannak olyan emberek, akik nincsenek egy bankkal sem szerződve, és az a dolguk, hogy a számotokra legjobb hitelt megtalálja.
#22 köszönöm.
Szerintem is az új nő beszélte tele a fejét, bár anya is okkal vált el tőle. A változókor a fejének ment, ahogy anya fogalmazott.
Anyával beszéltem, de ő sajnos nem tud segíteni, mert jelenleg nincs munkája. A lelkizés meg sosem volt erőssége.
Apádnak az a baja, hogy egy unokája lesz/van, ami mutatja a korát, pedig kétségbeesetten igyekezett fiatalnak maradni. Egy egoista barom.
Remélem azóta rendeződött a helyzetetek és kettesben, békében nevelitek a picit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!