Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok, és apukám folyamatosan piszkál, hogy sokat híztam. Emiatt a párom előtt is szégyelni kezdtem a testemet. Hogyan fogadhatnám el önmagam?
6 hónapos terhes vagyok, és nem híztam sokat.
Tudni kell hogy a terhesség előtt beteges módon sportoltam, és kockás hasam volt meg minden.
Most 45 kiló vagyok és 147 cm (terhesség előtt 38 kiló voltam és 147 cm)
A párom bíztat, hogy nem vagyok kövér, normális a testem, és kíván. De valahányszor levetkőzök eszembe jut apám piszkálódása.
Együtt élünk, így naponta többször hallom, hogy dagadt vagyok meg zsírdisznó.
Mit tehetnék apámmal? Na és az önbecsülésemmel?
19/N
Hát amig nincs biztos hely ahová mehetnénk, addig sajnos úgy néz ki, hogy ide kell megszülnöm a babánkat.
Párom szülei nem kedvelnek, mert vallásosak, mi meg nem akarunk esküvőt.
A testedet csak magaddal tudod elfogadtatni, meg a párod tud továbbra is segíteni, hogy mondja mennyire tetszel neki. Magadban kell lerendezni ezt, hogy amit apád mond nem igaz. Ha nem sikerül, keress fel szakembert.
Amúgy én a helyetekben biztos elmentem volna már, ha albérlet, akkor albérlet ideiglenesen, az is sokkal jobb, mint ez így. Párod mennyi idős?
Köszönöm a tanácsodat.
Párom 30 éves lesz márciusban.
Csak nem igazán akartuk magunkat hitelbe verni az az igazság.
De lehet le kell nyelnünk az előitéletességünket, és beleugrani?
Ezért nem kell úgy teherbe bszatnod magad h még Apucinál laksz.
Apád egy fszparaszt
"Most 45 kiló vagyok és 147 cm (terhesség előtt 38 kiló voltam és 147 cm)"
Egy cseppet se vagy kövér. :( Miért, apád egy kisportolt adonisz? Vágj vissza neki, táskás a szeme alja, öregszik, már lassan fel se áll neki és hullik a haja. Majd meglátja milyen marha jó érzés...
#16 igazad van, lehet a gyereket is bántaná mikor már megérti majd, hogy mit mondanak neki :/
Melyik bankot javasoljátok hitel ügyben?
Én kozmetikus vagyok, még dolgozom, párom pedig mérnök, így ha muszáj tudnánk fizetni hitelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!