Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok, és apukám folyamatosan piszkál, hogy sokat híztam. Emiatt a párom előtt is szégyelni kezdtem a testemet. Hogyan fogadhatnám el önmagam?
6 hónapos terhes vagyok, és nem híztam sokat.
Tudni kell hogy a terhesség előtt beteges módon sportoltam, és kockás hasam volt meg minden.
Most 45 kiló vagyok és 147 cm (terhesség előtt 38 kiló voltam és 147 cm)
A párom bíztat, hogy nem vagyok kövér, normális a testem, és kíván. De valahányszor levetkőzök eszembe jut apám piszkálódása.
Együtt élünk, így naponta többször hallom, hogy dagadt vagyok meg zsírdisznó.
Mit tehetnék apámmal? Na és az önbecsülésemmel?
19/N
Azért apád mocskos mód szégyellhetné magát.
Még ha sokat is híztál volna, egy apának az a dolga, hogy a lányát hercegnőként szeresse.
Kérdezd meg tőle, miért gyűlöl téged ennyire
Nem gyűlöl, csak mióta új nője van totál megváltozott. Páromat is folyton sértegeti, hogy miért nincs szakmája. (Párom villamosmérnők, egyetemet végzett ember, szóval komolyabb végzettsége van mint egy okj-s szakma.)
Nővérembe is folyton beleköt, vele az a baja, hogy nem vegetáriánus, mint ő.
Az a baj, hogy még legalább két év kéne, hogy egy normális házat tudjunk venni, és albérletet/lakást meg nem akarunk.
Esetleg úgy tudnánk házat venni jelenleg, ha nővérem és a kislánya is velünk jönne, de nem tudom, hogy tesóm hogy reagállna rá, ha ezt felvetnénk neki.
Tudom, hogy nem vagyok dagadt, de egyszerűen mikor tükörbe nézek mégis annak látom magamat, és valahogy nincs önbecsülésem a sértegetés miatt.
Mit csináljak? Párom kétségbe van esve, hogy valami komoly mentális zavart okozott apám.
Jó, beszélek velük. tény s való, hogy jobb lenne nyugalomban várni a kicsit.
A külsömmel viszont mit kezdjek? hogyan nézhetnék úgy a tükörbe, mint régen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!